Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend létrehozója és szerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Nyár

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Elkészítési idő (perc):
min.:
max.:
Speciális összetevők figyelembe vétele:Árszint:
Fő kategória:


Konyha:


Étkezés:
Szezon:
Alkalom:


Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:

Speciális összetevő:


Népszerű témák:Barát- és társkereső

 

Lelj igazi társra!

Küldetés

Hiszek abban, hogy minden ember egy megismételhetetlen csoda, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, még ha néha nehéz is elviselni, illetve elfogadni a különbözőségeinket. Egy valami közös bennünk: szükségünk van társra, társakra.

Egyedül nem megy, hiszen az ember társas lény. Kell valakihez szólnunk, kell valakit érintenünk és kell, hogy valaki egyszerűen csak mellettünk legyen.

Az ősember sem vándorolt egyedül a nagyvilágban. Többen mentek vadászni, többen aludtak egy barlangban. Közösséget alkottak.

Ma már eltűnőben vannak az igazi közösségek. Míg korábban egy családban a kicsitől az öregig mindenkinek megvolt a maga szerepe, ma már az idősebbek feleslegesnek érzik magukat, a fiatalok pedig nem találják helyüket a felnőttek világában. A családok átalakultak. 4-5 fős családok helyett sokkal gyakoribbak a 2 fős családok. Valahol az anya hiányzik valahol az apa. Ilyen csonka családban felnőve pedig elkerülhetetlen az, hogy ne legyenek problémák a férfi vagy a női szereppel. Innen elindulva pedig már csak egy lépés, az hogy rengeteg szingli van és sok esetben azért egyedülállóak, mert nem mernek ismerkedni.

Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az ismerkedésben. Célom, hogy korosztálytól függetlenül mindenki találjon magának igazi társat, barátot. 

Manapság sokkal több ismerősünk van, mint barátunk. Az oldal elsődleges célja, hogy ne ismerőseink legyenek, hanem barátainak!

A leggyakoribb kapcsolattípusok, amiket manapság kötünk azok a felszínes, érdek vagy felszínes és érdek kapcsolatok. Tényleg létezik ma is igaz barátság, vagy ma már nem lenne divat igazi, életre szóló barátságokat kötni?

Pedig sokan szeretnénk. Jó lenne valaki, aki hasonló dolgokat szeret, mint mi, hasonlóakat gondol. Olyan, mint mi, vagy legalábbis hasonló.

Hol találjunk ilyet? Mikor párt keresünk, akkor fel tudunk adni egy hirdetést, hogy milyen társra vágyunk, de olyan hirdetést hol adjunk fel, hogy igaz barátot keresünk?

A Life&Trend lehetőséget biztosít erre is.

Bár a globalizáció egyet jelent azzal, hogy a világ egyik pontjáról a világ bármely pontján szerezhetünk ismerősöket, barátokat pár perc alatt, és a különböző közösségi oldalak segítségével napi szinten tarthatjuk is velük a kapcsolatot, mégis magányosak vagyunk. Virtuális kapcsolataink száma néha meghaladja a több százat, de mennyi igaz barátunk van?

Az oldal célja, hogy minél több valódi kapcsolat jöjjön létre. Ez a kapcsolat többféle lehet. Sokan baráti kapcsolatra vágynak. Egy igazi lelki társra, akivel megbeszélhetik a problémáikat, akivel el lehet menni szórakozni, egy jó étterembe, moziba, rendezvényekre vagy egyszerűen csak sétálni a szabadban.

Mások az igaz szerelmet keresik. Egy társat, akivel megoszthatják a mindennapjaikat, akivel a szerelmi tűz az első pillanattól kezdve az utolsóig ugyanúgy lángol, akivel összekötik az életüket, akivel megtalálják a másik felüket.

Vannak olyanok is, akik a társas sport szerelmesei, de nincsen edzőpartnerük, mások pedig útitársat szeretnének.

Különböző célja lehet az ismerkedésnek, a lényeg viszont az, hogy emberi kapcsolataink által javítsunk életünkön és fejlesszük önmagunkat. Hiszen minden kapcsolatból tanulunk. Hiszek abban, hogy minden ember, akivel megismerkedünk életünk során, azért jön az utunkba, hogy vagy mi tanítsunk neki valamit, vagy tőle tanuljunk meg valamit. Lehet, hogy egy kapcsolat által ismerünk meg egy másik embert, akivel esetleg később összekötjük az életünket. Lehet, hogy egy kapcsolat olyan munkát hoz számunkra, melyet mindig is szerettünk volna.  A lényeg, hogy minden kapcsolat valahogyan előrébb viszi az életutunkat, a sorsunkat. A Life&Trend ezt szeretné elősegíteni. 

Adj magadnak egy új esélyt a boldogabb életre! 

Ha bármely állítás igaz rád, akkor jó helyen jársz:

 • nincs kivel elmennem moziba, vagy koncertre

 • nincs kivel elmennem a legújabb szórakozóhelyre

 • nincs kivel elmennem egy meccsre

 • nincs kivel egy jót beszélgetnem, nincs kinek elmondanom a problémáimat

 • szeretnék kipróbálni olyan sportágakat is, amihez két ember kell, de nincsen partnerem

 • egyedül nem élvezem a sportot, szeretnék sporttársat találni

 • nincs, aki eljönne velem olyan eseményekre, amire párban szoktak elmenni

 • unatkozom szabadidőmben

 • szeretnék egy jót beszélgetni valakivel egy pohár bor mellet

 • magányos vagyok, társra vágyok

 • keresem a szerelmet

 • szeretnék új emberekkel megismerkedni

 • nincsen igaz barátom

 • a barátaim mind elfordulnak tőlem

 • a barátaimnak nincs ideje rám

 • nincs senki, akivel megoszthatnám a gondolatimat

 • szeretném élvezni az életet

 • szeretnék kutyasétáltatáshoz partnert találni

 • idegen városba, országba érkezek és szeretném, ha egy igazi helybéli mutatná meg a jó helyeket, nevezetességeket 

Mit kell tenned, hogy barátot/társat találj?

Töltsd ki a lenti Hozzászólások részt!

Név: megadhatsz becenevet vagy keresztnevet is (vagy bármit, de azért nem árt, ha kiderül, hogy nőről vagy férfiról van szó)

E-mail cím: valós e-mail címet adj meg! 

Hozzászólás*: írj magadról (életkor, lakhely, érdeklődési kör stb.), vagy csak írj annyit, hogy ”Barátot keresek.” vagy ”Társat keresek.”

FONTOS! A hozzászólás részben is írd le az e-mail címedet vagy a Facebook elérhetőségedet, hogy könnyebben és gyorsabban tudjanak neked írni.

Ha szimpatikusnak találsz valakit a hozzászólók között, és szeretnél vele kapcsolatba lépni, de nem látod a hozzászólás részben az e-mail címét, akkor írj egy e-mailt a magazin@lifeandtrend.hu-ra- Írd meg, hogy kinek küldje el az oldal szerkesztője az e-mail címedet.

Lelj igazi társra!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#275 - Gábor2017.06.21. 19:37

Szia! Magas,sportos,helyes,romantikus 39 éves fiatalos hajadon pasi vagyok és lelkes görkorizós,biciklizős,természetkedvelő.. Ezekhez az ambícióimhoz szeretnék korban is hozzám illő kedves,bájos társat,magányos lány személyében Győr- és környékéről. (leo19777@freemail.hu)

#274 - Konrád Zoltán2017.06.19. 22:50

Szeretnék barátot,társat találni.Borsodi,41,169.Szeretek olvasni,sportolni,szeretem az állatokat.

#273 - Lizi2017.06.18. 22:23

Az email címem lemaradt: lyziee25@gmail.com :)

#272 - Lizi2017.06.18. 22:22

Sziasztok!21 eves lany vagyok.Erdekel az olvasas,kirandulas,uj helyek/tajak megismerese..Sajnos Szlovákiában élek,de keresnék egy barátot akivel legalább beszélhetnék egy kicsit :)

#271 - Flóra2017.06.10. 00:03

16 eves budapesti lany vagyok, pesti barátokat keresek szabadidő toltesre, kor es nem nem számít barki lehetsz csak szeress enni es aludni meg a városban mászkálni. Beke veletek, irjatok blasko.flora@gmail.com

#270 - Manó2017.06.08. 10:23

sziasztok Petra vagyok 22 éves leszek és megbízható rendes barátokat keresek akik szintén szivesen barátkoznának. Sajnos mivel itthon lévő anyuka vagyok azért nem sok mindenki maradt akivel beszélgethetnék ezalatt a 2 év alatt sajnos a régi sulis barátaim már nemkeresnek.nagyon.
Itt a facebook elérhetőségem: https://www.facebook.com/mohacsi.nimrod

#269 - Niki2017.06.02. 19:46

Sziasztok. Én 20 éves szegedi lány vagyok. barátnő(ke)t keresek, akikkel eltudok menni ide-oda, kirándulgatni, beszélgetni, lelkizni, hülyéskedni.. stb stb.
Magamról röviden annyit, hogy szeretek utazgatni, sétálni, mozizni, biciklizni, imádom az állatokatés elég bolondos vagyok. Ha többet szeretnél rólam tudni és szívesen barátkoznál velem kérlek írj!! :)

#268 - Erika2017.06.01. 18:59

Sziasztok.47 éves vagyok Győrben lakom.Barátot barátnőt keresek szabadidő eltöltésére.Természetkedvelő jövös menős vagyok de szívesen lelkizek dumcsizok.era0219@freemail.hu

#267 - Kata2017.05.28. 21:29

Megismerkednék a 257.sz. Katalinnal.

#266 - telkes viktor2017.05.28. 19:54

44 éves,gyermektelen férfi vagyok,keresek 30-40 év közötti budapesti vagy pest megyei vagy esztergom környéki hölgyet komoly kapcsolatra gyermek nem akadály email cimem:telkesw@msn.com