Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Alakbarát kakaós csiga

Alakbarát kakaós csiga Fő kategória: desszertek
Étkezés: reggeli, tízórai
Szezon: szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: nehéz
Elkészítési idő: min. 120 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, húsmentes

Kijevi jércemell vajas-petrezselymes karottával és burgonyapürével

Kijevi jércemell vajas-petrezselymes karottával és burgonyapürével Fő kategória: szárnyas ételek
Étkezés: ebéd
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: karácsony, szilveszter, Valentin-nap, húsvét, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 60 perc

Pisztáciás brokkolikrémes tészta

Pisztáciás brokkolikrémes tészta Konyha: mediterrán
Fő kategória: tészták, zöldséges ételek
Étkezés: ebéd
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 30 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, húsmentes

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:


Konyha:


Étkezés:
Szezon:
Alkalom:


Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:

Speciális összetevő:


Népszerű témák:Barát- és társkereső

 

Lelj igazi társra!

Küldetés

Hiszek abban, hogy minden ember egy megismételhetetlen csoda, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, még ha néha nehéz is elviselni, illetve elfogadni a különbözőségeinket. Egy valami közös bennünk: szükségünk van társra, társakra.

Egyedül nem megy, hiszen az ember társas lény. Kell valakihez szólnunk, kell valakit érintenünk és kell, hogy valaki egyszerűen csak mellettünk legyen.

Az ősember sem vándorolt egyedül a nagyvilágban. Többen mentek vadászni, többen aludtak egy barlangban. Közösséget alkottak.

Ma már eltűnőben vannak az igazi közösségek. Míg korábban egy családban a kicsitől az öregig mindenkinek megvolt a maga szerepe, ma már az idősebbek feleslegesnek érzik magukat, a fiatalok pedig nem találják helyüket a felnőttek világában. A családok átalakultak. 4-5 fős családok helyett sokkal gyakoribbak a 2 fős családok. Valahol az anya hiányzik valahol az apa. Ilyen csonka családban felnőve pedig elkerülhetetlen az, hogy ne legyenek problémák a férfi vagy a női szereppel. Innen elindulva pedig már csak egy lépés, az hogy rengeteg szingli van és sok esetben azért egyedülállóak, mert nem mernek ismerkedni.

Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az ismerkedésben. Célom, hogy korosztálytól függetlenül mindenki találjon magának igazi társat, barátot. 

Manapság sokkal több ismerősünk van, mint barátunk. Az oldal elsődleges célja, hogy ne ismerőseink legyenek, hanem barátainak!

A leggyakoribb kapcsolattípusok, amiket manapság kötünk azok a felszínes, érdek vagy felszínes és érdek kapcsolatok. Tényleg létezik ma is igaz barátság, vagy ma már nem lenne divat igazi, életre szóló barátságokat kötni?

Pedig sokan szeretnénk. Jó lenne valaki, aki hasonló dolgokat szeret, mint mi, hasonlóakat gondol. Olyan, mint mi, vagy legalábbis hasonló.

Hol találjunk ilyet? Mikor párt keresünk, akkor fel tudunk adni egy hirdetést, hogy milyen társra vágyunk, de olyan hirdetést hol adjunk fel, hogy igaz barátot keresünk?

A Life&Trend lehetőséget biztosít erre is.

Bár a globalizáció egyet jelent azzal, hogy a világ egyik pontjáról a világ bármely pontján szerezhetünk ismerősöket, barátokat pár perc alatt, és a különböző közösségi oldalak segítségével napi szinten tarthatjuk is velük a kapcsolatot, mégis magányosak vagyunk. Virtuális kapcsolataink száma néha meghaladja a több százat, de mennyi igaz barátunk van?

Az oldal célja, hogy minél több valódi kapcsolat jöjjön létre. Ez a kapcsolat többféle lehet. Sokan baráti kapcsolatra vágynak. Egy igazi lelki társra, akivel megbeszélhetik a problémáikat, akivel el lehet menni szórakozni, egy jó étterembe, moziba, rendezvényekre vagy egyszerűen csak sétálni a szabadban.

Mások az igaz szerelmet keresik. Egy társat, akivel megoszthatják a mindennapjaikat, akivel a szerelmi tűz az első pillanattól kezdve az utolsóig ugyanúgy lángol, akivel összekötik az életüket, akivel megtalálják a másik felüket.

Vannak olyanok is, akik a társas sport szerelmesei, de nincsen edzőpartnerük, mások pedig útitársat szeretnének.

Különböző célja lehet az ismerkedésnek, a lényeg viszont az, hogy emberi kapcsolataink által javítsunk életünkön és fejlesszük önmagunkat. Hiszen minden kapcsolatból tanulunk. Hiszek abban, hogy minden ember, akivel megismerkedünk életünk során, azért jön az utunkba, hogy vagy mi tanítsunk neki valamit, vagy tőle tanuljunk meg valamit. Lehet, hogy egy kapcsolat által ismerünk meg egy másik embert, akivel esetleg később összekötjük az életünket. Lehet, hogy egy kapcsolat olyan munkát hoz számunkra, melyet mindig is szerettünk volna. A lényeg, hogy minden kapcsolat valahogyan előrébb viszi az életutunkat, a sorsunkat. A Life&Trend ezt szeretné elősegíteni. 

Adj magadnak egy új esélyt a boldogabb életre! 

Ha bármely állítás igaz rád, akkor jó helyen jársz:

 • nincs kivel elmennem moziba, vagy koncertre

 • nincs kivel elmennem a legújabb szórakozóhelyre

 • nincs kivel elmennem egy meccsre

 • nincs kivel egy jót beszélgetnem, nincs kinek elmondanom a problémáimat

 • szeretnék kipróbálni olyan sportágakat is, amihez két ember kell, de nincsen partnerem

 • egyedül nem élvezem a sportot, szeretnék sporttársat találni

 • nincs, aki eljönne velem olyan eseményekre, amire párban szoktak elmenni

 • unatkozom szabadidőmben

 • szeretnék egy jót beszélgetni valakivel egy pohár bor mellet

 • magányos vagyok, társra vágyok

 • keresem a szerelmet

 • szeretnék új emberekkel megismerkedni

 • nincsen igaz barátom

 • a barátaim mind elfordulnak tőlem

 • a barátaimnak nincs ideje rám

 • nincs senki, akivel megoszthatnám a gondolatimat

 • szeretném élvezni az életet

 • szeretnék kutyasétáltatáshoz partnert találni

 • idegen városba, országba érkezek és szeretném, ha egy igazi helybéli mutatná meg a jó helyeket, nevezetességeket 

Mit kell tenned, hogy barátot/társat találj?

Töltsd ki a lenti Hozzászólások részt!

Név: megadhatsz becenevet vagy keresztnevet is (vagy bármit, de azért nem árt, ha kiderül, hogy nőről vagy férfiról van szó)

E-mail cím: valós e-mail címet adj meg! 

Hozzászólás*: írj magadról (életkor, lakhely, érdeklődési kör stb.), vagy csak írj annyit, hogy ”Barátot keresek.” vagy ”Társat keresek.”

FONTOS! A hozzászólás részben is írd le az e-mail címedet vagy a Facebook elérhetőségedet, hogy könnyebben és gyorsabban tudjanak neked írni.

Lelj igazi társra!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#455 - Babus2017.11.24. 17:06

Sziasztok! 30 + os , Pécsen élő,házaspár vagyunk, akik szeretik a hétköznapi dolgokat, szeretnek kimozdulni otthonról, Szeretnénk megismerkedni olyan párokkal, akiknek szintén nincs hasonló érdeklődésű barátaik, akikkel lehet közös programokat szervezni. Ismerőseink nagy része már gyermekes ,vagy csak egyszerűen otthon ülő,mi szeretünk kirándulni,mozi ,színház,vagy csak egy finom vacsora mellett egy jót beszélgetni. email: baratkereses13@gmail.com

#454 - Gábor2017.11.23. 15:45

Üdv :) Gábor vagyok és 30 éves :)
Nem társat keresek csak levelező email - ező barátot akivel tartalmas hosszútávú kapcsolat jöhet létre :)
w.kennth1100@freemail.hu
Bármilyen téma jöhet :)

#453 - Gábor2017.11.23. 09:44

Szia!
Győri,magas,sportos,helyes 39 éves fiatalos magányos pasi vagyok és lelkes jég-görkorizós,biciklizős,természetkedvelő.. Ezekhez az ambícióimhoz szeretnék találni kedves,bájos társat,magányos lány személyében Győr- és környékéről. (leo19777@freemail.hu)

#452 - Airina2017.11.20. 22:17

Sziasztok! 23 éves székesfehérvári lány vagyok. Szeretnék megismerkedni olyan korombeli lányokkal, akik szintén barátnő-hiánnyal küzdenek :) Jó lenne beszélgetni, kávézni valahol, csajos programokat szervezni, stb. :) Itt elérhettek: dia937@gmail.com :)

#451 - András2017.11.19. 14:26

Keresek60-év körûli hölgy tásaságát szeretek szeretni.

#450 - Kovàcs Làszló2017.11.18. 21:37

Sziasztok!Baràtokat keresek Pestről,Pest megyèből.36 èves,sportos fiatalember vagyok.Hobbim:nyelvtanulàs,kiràndulàs,sportolàs,olvasàs,koncertek.Ha szeretnèl velem kikapcsolódni,vàrom jelentkezèsed.laci.pest@gmail.com

#449 - Gábor2017.11.18. 13:34

Sziasztok!

Társaságot keresek Bpesten. 32 éves vagyok, vidéken nőttem fel, új barátokat szeretnék, egyetem után szétszéledtünk, sokat dolgoztam, stb. Legjobban a foci érdekel (szurkolói szinten), de rá fogok szokni a túrázásra is. Szeretem még a biliárdot, csocsót, bowlingot, filmeket, ill. kirándulni, néha kiállításra menni. Mail-em: palmerb888g@gmail.com
Minden jót, sziasztok!

Gábor

#448 - Milán2017.11.18. 11:47

Sziasztok társam keresem ,komoly kapcsolat céljábol unom már a magányt és az egyedül létet. öszinte ember vagyok ,kihivásokat szeretem.

#447 - Dóri2017.11.16. 13:17

az e-mail címem lemaradt :dorottya1993@citromail.hu

#446 - Dóri2017.11.16. 13:16

Sziasztok!Én egy 24 éves budapesti lány vagyok,aki szívesen barátkozna velem hasonló korú lányokkal :)
Nemrég szakított velem a barátom és most szívesen nyitnék új emberek,és dolgok felé,azonban nincs nagyon olyan ember az életemben akivel elmehetnék jelenleg ide-oda.
Olyanok írjanak akik szívesen eljönnének velem bulizni és mindenféle programokra is akár (mozi ,színház ..).Viszonylag sok a szabadidőm szóval nem riadok meg a spontán programoktól sem:)