Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Lebbencsleves

Lebbencsleves Konyha: magyar
Fő kategória: levesek
Étkezés: ebéd
Szezon: őszi, téli, szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 60 perc

Kókuszgolyó

Kókuszgolyó Konyha: magyar
Fő kategória: desszertek
Étkezés: tízórai, uzsonna
Szezon: téli, szezonfüggetlen
Alkalom: újév, farsang, Valentin-nap, húsvét, karácsony, szilveszter
Elkészítési nehézség: könnyű

Testépítős spenótos csirkemell

Testépítős spenótos csirkemell Fő kategória: szárnyas ételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, gluténmentes, tojásmentes

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:


Konyha:


Étkezés:
Szezon:
Alkalom:


Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:

Speciális összetevő:


Népszerű témák:Keress sporttársat!

 

Kell egy barát/társ sportoláshoz is!

Itt azoknak szeretnék segíteni, akik sportoláshoz keresnek barátot/társat.

A legjobb időpont a sportolás elkezdésére: a most azonnal. Nem érdemes halogatni, hiszen a mozgással nemcsak az egészségi állapotunkat javíthatjuk, hanem akár társat vagy barátot is találhatunk. Nem utolsó sorban pedig jó kedvre derülhetünk. Akármelyik sportot is válasszuk, biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül új ismeretségre teszünk szert. Mert a sport közösség. Épp olyan, mint egy család. Befogad, mindig helyet ad nekünk.

Manapság a közösségi kapcsolatok fejlesztéséről szinte mindenkinek a népszerű, f-betűs közösségi oldal jut eszébe. Sajnos, először nekem is. Ugyanakkor emlékszem még azokra az időkre, amikor a szomszéd gyerekekkel kint tollas-labdáztunk vagy fociztunk az utcán órákon át, vagy amikor több napos kirándulásokat szerveztünk a barátokkal. Valahogy sokkal mélyebb volt ekkor a kapcsolatunk, mint most, amikor ugyanezekre személyekre (kapcsolattartás céljából), csupán küldök egy üzenetet az egyik közösségi oldalon. Mozgás közben másképp viszonyultunk egymáshoz. A sport valahogy összehozza az embereket. Főként akkor, ha csapatsportról van szó. Az ember úgy érzi, hogy egy célért küzd a többi emberrel együtt. Egy közösséghez tartozik, és csak úgy érheti el a célt, ha tud csapatban dolgozni, ha figyel a másikra, és ha működik az összetartó erő. Pont úgy, mint a való életben.

Szent-Györgyi Albert mondataival élve:

„A sport elsősorban szellemi fogalom. Egy sportcsapat a társadalomnak kicsinyített képe, a mérkőzés az életért való nemes küzdelem szimbóluma. Itt a játék alatt tanítja meg a sport az embert rövid idő alatt a legfontosabb polgári erényekre: az összetartásra, az önfeláldozásra, az önálló megítélésre, az abszolút tisztességre és mindenekelőtt a „fair play”, a nemes küzdelem szabályaira.”

(Szeged, 1930.)

Próbáljuk ki a testmozgás közösségformáló erejét és szervezzünk sportos programokat! Elő a futócipőkkel, elő a labdákkal, elő a biciklikkel és irány ki a szabadba a barátokkal! 

Ha nem találnál partnert a mozgáshoz, akkor keress ezen az oldalon! 

Mit kell tenned, hogy barátot/társat találj?

Töltsd ki a lenti Hozzászólások részt!

Név: megadhatsz becenevet vagy keresztnevet is (vagy bármit, de azért nem árt, ha kiderül, hogy nőről vagy férfiról van szó)

E-mail cím: valós e-mail címet adj meg! 

Hozzászólás: írj magadról (életkor, lakhely, érdeklődési kör stb.), vagy csak írj annyit, hogy ”Barátot keresek.” vagy ”Társat keresek.”

FONTOS! A hozzászólás részben is írd le az e-mail címedet vagy a Facebook elérhetőségedet, hogy könnyebben és gyorsabban tudjanak neked írni.

Lelj igazi társra!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#16 - Edina2017.11.15. 16:30

Sziasztok! 23 éves lány vagyok, aki hasonló korú társat/barátot keres sportoláshoz, egymás motiválásához. :) Elsősorban Székesfehérváron! Aerobic, Zumba, esetleg kondi, vagy futás.. igazából bármi jöhet. Életmódváltás előtt állok, együtt könnyebb lenne. :) E-mail: dia937@gmail.com

#15 - Edina2017.11.15. 16:29

Sziasztok! 23 éves lány vagyok, aki hasonló korú társat/barátot keres sportoláshoz, egymás motiválásához. :) Elsősorban Székesfehérváron! Aerobic, Zumba, esetleg kondi, vagy futás.. igazából bármi jöhet. Életmódváltás előtt állok, együtt könnyebb lenne. :)

#14 - istvan2017.11.07. 19:03

squashozáshoz keresnék hölgy partnert Győrben. n.istvan@icloud.com

#13 - istván2017.11.07. 19:02

squashozáshoz keresnék hölgy partnert Győrben.

#12 - Ani2017.10.08. 13:50

Szabolcs megyéből,Kisvárda térségéből sportoláshoz keresek társat.Pl. Kondizáshoz, fitneszhez,úszáshoz..

#11 - Bernadett2017.09.30. 22:24

Szia. Kispestről elsősorban vagy vonzáskörzetéből keresnék fogyni vágyó társakat együtt sportoláshoz, könnyed mozgáshoz 23-32 korosztályból nagyjából. atinag12@gmail.com

#10 - Bettike2017.09.26. 18:11

Sziasztok! Barátot, barátokat keresek akik hasonlóképpen szeretnének kimozdulni, együtt sportolni valakivel,... ehhez keresek Baden Württembergben Stuttgart-tól nem messze valakit valakiket. beety55@gmail.com

#9 - Barna istvan2017.09.22. 03:13

Szia!
Vitorlazashoz keresek tarsat 50 eves kor korul.
Istvan

#8 - Rohoska Anikó2017.06.17. 18:56

Középkorú hölgy keres kerékpározáshoz és konditerembe társat. Budapest, Zugló

#7 - Gábor2017.04.23. 19:39

Szia! Magas,sportos,helyes,romantikus 39 éves fiatalos pasi vagyok és lelkes görkorizós,biciklizős,természetkedvelő. Ezekhez az ambícióimhoz szeretnék hozzám illő társat hölgy személyében Győr- és környékéről. (leo19777@freemail.hu)