Rita Fitnesz Receptjei

Diétás recepteket készítek cukor és fehér liszt nélkül fogyáshoz, egészséges táplálkozáshoz.

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Desszertek

Panna cotta variációk csokiba mártott eperrel és karamell darabokkal

2015.05.09. Panna cotta variációk csokiba mártott eperrel és karamell darabokkal

Egy igazán különleges desszertet készíthetünk, ha követjük az alábbi receptet. Egy napot mindenképpen állnia kell a hűtőben, így már előző napra tervezzük be a konyhai munkákat, mely elsőre bonyolultnak tűnhet, de egyáltalán nem az.

tovább

Bejgli

2014.12.23. Bejgli

Márványos tetejű, nem kirepedezett, omlós tésztájú bejglit szeretnél készíteni? Egy-két trükkel könnyedén sikerülhet, csak kövesd pontosan a receptet.

tovább

Narancsos tiramisu limoncelloval

2014.12.12. Narancsos tiramisu limoncelloval

Sokféle tiramisu receptet találhatunk. Ezt a receptet azért ajánlom, mert nem tartalmaz nyers tojást, így pár nap múlva is fogyasztható (ha egyáltalán marad belőle). A narancsos ízvilág pedig kitűnő karácsonyi pohárkrém szereppel ruházza fel ezt a nagyszerű desszertet.

tovább

Puha mézeskalács

2014.12.02. Puha mézeskalács

A kedvenc mézeskalács receptem, mellyel nem kell várni, hogy megpuhuljon. Dobozokban tárolva még hetekig ugyanolyan puha marad, mint sütés után. Elmaradhatatlan sütemény karácsonykor.

tovább

Őszi császármorzsa

2014.10.23. Őszi császármorzsa

Egy finom ráérős reggeliként vagy délutáni desszertként ajánlom ezt a fahéjas-szilvás császármorzsát. Borongós napokon garantáltan jobb kedvre derít, ráadásul villámgyorsan elkészül.

tovább

Rizsfelfújt málnaöntettel

2014.10.18. Rizsfelfújt málnaöntettel

A rizsfelfújt (rizskoch) egy igen könnyen elkészíthető desszert, melyet kínálhatunk baracklekvárral is, de ha van otthon egy kevés gyümölcs (eper, málna stb.) akkor csináljunk hozzá gyümölcsöntetet, mert igazán fel tudja dobni ezt a könnyű desszertet.

tovább

Szilvás gombóc

2014.10.15. Szilvás gombóc

Időnként nagyon meg tudom kívánni a szilvás gombócot. Szerencsére van egy kitűnő receptem is hozzá. Nem érdemes belőle keveset csinálni, mert úgyis hamar elfogy.

tovább

Csokoládé szuflé forralt boros almapürével

2014.09.15. Csokoládé szuflé forralt boros almapürével

Csokoládé szuflé, vagy más néven csokoládéfelfújt. Ezt a finom és rendkívül dekoratív édességet könnyedén el tudjuk készíteni ünnepi alkalmakra, vagy csak úgy, ha nagyon csoki hiányunk van, de be kell tartanunk hozzá három fontos szabályt. Először is nagyon oda kell figyelnünk az anyaghányadra, másodszor pedig magas kakaótartalmú csokoládét kell választanunk. A harmadik titok pedig a sütésben rejlik. A receptből minden titokra fény derül.

tovább

Túrógombóc diétásan

2014.07.21. Túrógombóc diétásan

Ez a túrógombóc egy kiváló desszert fogyókúrázók számára is. Csupán 71 kalóriát tartalmaz és nagyon finom, szépen tálalható. A szem is jóllakik tőle.

tovább

Túrógombóc nektarinos mascarponéval

2014.07.21. Túrógombóc nektarinos mascarponéval

Egy könnyű desszert nyári ízekben, nektarinos mascarponéval.

tovább