Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Csokoládé szuflé forralt boros almapürével

Csokoládé szuflé forralt boros almapürével Fő kategória: desszertek
Étkezés: tízórai, uzsonna
Szezon: őszi, téli, szezonfüggetlen
Alkalom: farsang, Valentin-nap, húsvét, grill party, szüret, Halloween, Márton-nap, vasárnapi ebéd, karácsony, szilveszter, újév
Elkészítési nehézség: nehéz
Elkészítési idő: max. 30 perc

Roséban sült karácsonyi pulyka

Roséban sült karácsonyi pulyka Fő kategória: szárnyas ételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: téli
Alkalom: karácsony
Elkészítési idő: max. 60 perc
Speciális összetevő: tojásmentes, fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, gluténmentes

Rakott kelkáposzta nagyon magyarosan

Rakott kelkáposzta nagyon magyarosan Konyha: magyar
Fő kategória: sertés ételek
Étkezés: ebéd
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: közepes

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Diétás csirkeleves

2016.01.22.

Diétás csirkeleves

A fogyás szempontjából fontos a megfelelő fehérje bevitel adottságunknak megfelelő szénhidrát bevitellel kombinálva. Ha már unod a sült csirkét és rizst, és a hideg télben egy tálka forró levesre vágysz, melyet elfogyasztva az alakod miatt sem kell aggódnod, akkor ez a leves neked való.

Hozzávalók (4 személyre):

400 g csirkemell

1 db vöröshagyma

2 gerezd fokhagyma

1 ek. olívaolaj

1 db paprika

1 db paradicsom

6 db kelbimbó

2 db répa

½ db zeller

őrölt fehér bors

 

Elkészítés:

1. A húst felkockázzuk és egy lábosban a felforrósított olajon megpirítjuk. Sózzuk és borsozzuk.

2. Hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, az apró kockákra vágott répát. Sózzuk és tovább pirítjuk együtt.

3. Felöntjük vízzel és beletesszük a többi hozzávalók.30 perc alatt készre főzzük.

Levesbetétként durum Fettuccini tésztát főzzünk hozzá külön és ezzel tálaljuk.

vissza

Hozzászólások