Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Cigánypecsenye

Cigánypecsenye Konyha: magyar
Fő kategória: sertés ételek
Étkezés: ebéd
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: újév, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű

Alföldi gulyásleves

Alföldi gulyásleves Konyha: magyar
Fő kategória: levesek
Étkezés: ebéd
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: karácsony, újév, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: közepes

Mézes-csilis csirkeszárny zöldséges sült rizzsel

Mézes-csilis csirkeszárny zöldséges sült rizzsel Fő kategória: szárnyas ételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: tavaszi, nyári, őszi, téli, szezonfüggetlen
Alkalom: vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 60 perc

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Diétás csirkeleves

2016.01.22.

Diétás csirkeleves

A fogyás szempontjából fontos a megfelelő fehérje bevitel adottságunknak megfelelő szénhidrát bevitellel kombinálva. Ha már unod a sült csirkét és rizst, és a hideg télben egy tálka forró levesre vágysz, melyet elfogyasztva az alakod miatt sem kell aggódnod, akkor ez a leves neked való.

Hozzávalók (4 személyre):

400 g csirkemell

1 db vöröshagyma

2 gerezd fokhagyma

1 ek. olívaolaj

1 db paprika

1 db paradicsom

6 db kelbimbó

2 db répa

½ db zeller

őrölt fehér bors

 

Elkészítés:

1. A húst felkockázzuk és egy lábosban a felforrósított olajon megpirítjuk. Sózzuk és borsozzuk.

2. Hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, az apró kockákra vágott répát. Sózzuk és tovább pirítjuk együtt.

3. Felöntjük vízzel és beletesszük a többi hozzávalók.30 perc alatt készre főzzük.

Levesbetétként durum Fettuccini tésztát főzzünk hozzá külön és ezzel tálaljuk.

vissza

Hozzászólások