Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Csirkemell Wellington módra vajban sült fahéjas körtével és zellerkrémmel

Csirkemell Wellington módra vajban sült fahéjas körtével és zellerkrémmel Fő kategória: szárnyas ételek
Szezon: őszi, téli
Alkalom: karácsony, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: nehéz
Elkészítési idő: min. 120 perc
Árszint: közepes árkategóriájú hozzávalók

Kókuszgolyó

Kókuszgolyó Konyha: magyar
Fő kategória: desszertek
Étkezés: tízórai, uzsonna
Szezon: téli, szezonfüggetlen
Alkalom: újév, farsang, Valentin-nap, húsvét, karácsony, szilveszter
Elkészítési nehézség: könnyű

Sárgaborsó főzelék tükörtojással

Sárgaborsó főzelék tükörtojással Konyha: magyar
Fő kategória: zöldséges ételek
Étkezés: ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 60 perc
Speciális összetevő: húsmentes

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Elkészítési idő (perc):
min.:
max.:
Speciális összetevők figyelembe vétele:



Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Előszóként

 

Előszóként

Régi vágyam teljesül azzal, hogy úgynevezett étteremkritikákat írhatok az oldalamra.

A kritika szó talán nem is a legjobb erre, inkább az ajánló szót használnám. Kezdetektől fogva nem akartam kritikát írni. Arra gondoltam, hogy összegyűjtöm azokat a helyeket, ahová bármikor visszamennék valami finomat enni, de ahogy elkezdtem felkutatni ezeket a helyeket rájöttem, hogy nem tudok csupa szépet írni. Egyszerűen nem ment. A legtöbb helyen volt valami probléma az étellel vagy a kiszolgálással, és valójában csak igen kevés helyet találtam, ahová igazán visszalátogatnék.

Nem szánom ezeket kritikáknak, és remélem, hogy senkit nem fogok megsérteni velük. Inkább javaslatnak szánom, vagy segítségnek, tanácsnak. Ha lenne egy saját éttermem én biztos, hogy felbérelnék arra embereket, hogy rendszeresen ellenőrizzék az ételek és a kiszolgálás minőségét is. Célom pedig (amellett, hogy kielégítsem ezen régi vágyamat) az, hogy végre legyenek már olyan vendéglátóhelyek elfogadható áron, ahol az ember mindig finom ételt kaphat tökéletes kiszolgálással. Ahol igazán vendégként érezheti magát. A vendég pedig kapjon maximális odafigyelést, a legjobb falatokat és tökéletes hangulatot.

Ha elmegyek egy étterembe, vagy bármilyen helyre, ahol ételt kapok, akkor ott nem csak az ételt nézem, hanem a hangulat is ugyanolyan fontos. Hiszen ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy azt az ételt milyennek fogom érezni. Először a szememmel lakok jól, másodszor a gyomrommal és végül a lelkemmel. Ez így sorban az igazi, és a legjobb hely az, ahol ezek mindhárman jól tudnak lakni. Sajnos nagyon nehezen találok ilyen helyeket. De azért újra és újra megpróbálom. Tartsatok velem ebben az ízutazásban és ajánljatok ti is helyeket!

Földi Rita

vissza

Hozzászólások