Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend létrehozója és szerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Rizsfelfújt málnaöntettel

Rizsfelfújt málnaöntettel Elkészítési idő (perc): 40
Speciális összetevők figyelembe vétele: Vegetáriánus
Árszint: olcsó hozzávalók

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Elkészítési idő (perc):
min.:
max.:
Speciális összetevők figyelembe vétele:



Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Halak

Újhagymás tonhalkrém friss bazsalikommal (alakbarát, low carb, laktózmentes)

2016.04.30. Újhagymás tonhalkrém friss bazsalikommal (alakbarát, low carb, laktózmentes)

Néhány egyszerű hozzávalóból kitűnő party falatok lehetnek. Teljes kiőrlésű kenyérrel reggelire is fogyaszthatják a diétázók (kellő fehérje és szénhidrát pótlás garantálva). Uborka szeleteken kínálva pedig egy könnyű vacsorának is nagyszerű választás. Csak az a baj, hogy nem lehet eleget enni belőle. Próbáljátok ki!

tovább

Afrikai harcsafilé Kárpáti módra vajas-petrezselymes hordóburgonyával

2014.09.26. Afrikai harcsafilé Kárpáti módra vajas-petrezselymes hordóburgonyával

Válasszunk ehhez az ételhez szálkamentes halat. Az eredeti recept fogassal készül, de kecsegéből is kitűnő.

tovább

Fokhagymás-petrezselymes tengeri süllő

2013.11.23. Fokhagymás-petrezselymes tengeri süllő

Őszintén szólva nem sok halfajtát kedvelek. Azt mondják, hogy a magyarokra általában az jellemző, hogy kevés halat esznek és nem is nagyon szeretik az intenzív halak ízét. Szeretjük, ha nem annyira hal ízű az a hal. Sőt! Még jobb, ha egy kicsit csirke ízű. Valahogy így vagyok ezzel én is.
A tengeri süllő viszont kellemes ízű hal, melyet fűszerekkel nagyon jól lehet alakítani, variálni.

tovább