Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Minestrone - olasz zöldségleves

Minestrone - olasz zöldségleves Fő kategória: levesek
Étkezés: ebéd
Szezon: őszi, téli, szezonfüggetlen, tavaszi, nyári
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc
Speciális összetevő: tojásmentes, húsmentes

Bejgli

Bejgli Konyha: magyar
Fő kategória: desszertek, vendégvárók
Étkezés: tízórai, uzsonna
Szezon: téli
Alkalom: karácsony
Elkészítési nehézség: nehéz

Alakbarát fahéjas forró csoki

Alakbarát fahéjas forró csoki Fő kategória: italok
Étkezés: reggeli, uzsonna
Szezon: őszi, téli
Alkalom: karácsony
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 15 perc

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Kivis-banános joghurtital

2016.03.20.

Kivis-banános joghurtital

Ha megnézzük a bolti joghurtitalok gyümölcstartalmát, akkor meglepődve tapasztalhatjuk, hogy még a 30%-ot sem éri el. Ha saját magunk készítjük el, akkor biztosak lehetünk benne, hogy csakis egészséges hozzávalókat tartalmaz. Egy megfelelő üvegben tárolva könnyedén magunkkal tudjuk vinni akár kirándulni, piknikezni is.

Hozzávalók:

banán

kivi

natúr joghurt

kevés citromlé

kevés tej

erirtrit és xilit

 

Kivételesen nem írok mennyiségeket a hozzávalókhoz, mert szerintem jobb, ha mindenki a saját ízlésének megfelelően készíti el. Én kicsivel több kivit használtam, mint banánt, de ha a banánt jobban szeretjük, akkor tegyünk bele többet. Minél több joghurtot adunk hozzá annál hígabb lesz. Kísérletezzük ki a számunkra ideális mennyiséget!

 

Elkészítés:

1. A banánt és a kivit megtisztítjuk és egy turmixgépbe daraboljuk.

2. Meglocsoljuk citromlével és hozzáadjuk az édesítőszereket, majd ráöntjük a natúrjoghurt és a tejet, hogy könnyebb legyen turmixszolni. Összeturmixszoljuk.

Elfogyasztásig hűtőben tároljuk.

vissza

Hozzászólások