Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Kenyérlángos

Kenyérlángos Konyha: magyar
Fő kategória: vendégvárók
Étkezés: vacsora
Szezon: téli
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 90 perc

Tárkonyos sertésragu zellerrel és római köménnyel (alakbarát, gluténmentes)

Tárkonyos sertésragu zellerrel és római köménnyel (alakbarát, gluténmentes) Fő kategória: sertés ételek
Étkezés: ebéd
Szezon: tavaszi, nyári, őszi, téli, szezonfüggetlen
Alkalom: újév
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 60 perc

Padlizsánkrém

Padlizsánkrém Fő kategória: előételek, vendégvárók, zöldséges ételek
Étkezés: vacsora, reggeli
Szezon: tavaszi, nyári, őszi, téli, szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 60 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, laktózmentes, tejmentes, húsmentes

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Tarhonyaleves

2014.04.02.

Tarhonyaleves

Egyszerű és laktató leves a hétköznapokra.

Hozzávalók (4-6 személyre):

1 bögre tarhonya

1 db nagyobb vöröshagyma

1 ek. pirospaprika

½ tv paprika

1 db paradicsom

2 gerezd fokhagyma

3 db kisebb méretű burgonya

víz

étolaj

őrölt fekete bors

őrölt köménymag

 

Elkészítés:

1. Egy lábosban kevés forró étolajon megpirítjuk a tarhonyát. Félidőben hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát. A végén hozzáadjuk a felaprított fokhagymát.

A tűzről lehúzva megszórjuk fűszerpaprikával, elkeverjük, majd felengedjük vízzel. Sóval, borssal, őrölt köménymaggal ízesítjük.

2. Apró kockákra vágott paradicsomot, paprikát és forralás után burgonyát teszünk bele.

Tehetünk bele még sárgarépát is.

Ha a tarhonya és a burgonya is megpuhult, akkor elkészült a leves.

vissza

Hozzászólások