Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Csirkepörkölt galuskával

Csirkepörkölt galuskával Konyha: magyar
Fő kategória: szárnyas ételek
Étkezés: ebéd
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű

Vega újhagymás quesadilla és nachos csípős salsa szósszal

Vega újhagymás quesadilla és nachos csípős salsa szósszal Konyha: keleti
Fő kategória: előételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 60 perc

Rakott kelkáposzta nagyon magyarosan

Rakott kelkáposzta nagyon magyarosan Konyha: magyar
Fő kategória: sertés ételek
Étkezés: ebéd
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: közepes

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Gombapörkölt

Gombapörkölt
Gombapörkölt
Gombapörkölt
Konyha:magyar
Fő kategória:zöldséges ételek
Étkezés:ebéd, vacsora
Alkalom:vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség:könnyű
Elkészítési idő:max. 30 perc
Speciális összetevő:laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, húsmentes, fehér cukor mentes, fehér liszt mentes
Népszerű témák:Enni és Fogyni módszer, testépítős ételek
Árszint:olcsó hozzávalók

Gombapörkölt

Imádom a magyar konyhát, már csak amiatt is, hogy szinte bármiből tud pörköltet csinálni. A gombapöri kedvenc ételeim listájának csúcsán helyezkedik el.

 

Hozzávalók (2-3 személyre):

0,5 kg csiperkegomba

1 db tv paprika

1 db paradicsom

2 db vöröshagyma

őrölt fekete bors

morzsolt majoránna

fűszerpaprika

étolaj

 

Elkészítés:

1. Étolajon üvegesre pirítjuk a finomra vágott vöröshagymát. Tűzről lehúzva megszórjuk fűszerpaprikával és elkeverjük.

2.Hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot és a paprikát, majd kevés vízzel felöntjük. Visszatesszük a tűzre, és ha már elforrta a levét, akkor hozzáadjuk a nagyobb kockákra vágott gombát. Sózzuk, borsozzuk és majoránnát szórunk rá. Készre pároljuk.

Rizzsel vagy tésztával tálaljuk. Aki szereti, tejfölt is tehet rá.