Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend létrehozója és szerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Palócleves

Palócleves Konyha: magyar
Fő kategória: levesek
Étkezés: ebéd
Szezon: nyári, őszi, téli, szezonfüggetlen
Alkalom: vasárnapi ebéd
Elkészítési idő: max. 60 perc

Zöldborsóleves vajas galuskával

Zöldborsóleves vajas galuskával Elkészítési idő (perc): 30
Speciális összetevők figyelembe vétele: Vegetáriánus
Árszint: olcsó hozzávalók

Paradicsomos mozzarella saláta

Paradicsomos mozzarella saláta Elkészítési idő (perc): 5
Speciális összetevők figyelembe vétele: Vegetáriánus, Fehér cukor és fehér liszt nélküli
Fő kategória:
Árszint: olcsó hozzávalók

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Elkészítési idő (perc):
min.:
max.:
Speciális összetevők figyelembe vétele:



Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Kókuszos-csokis puding

Kókuszos-csokis puding
Kókuszos-csokis puding
Fő kategória:desszertek
Étkezés:tízórai, uzsonna
Szezon:szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség:könnyű
Elkészítési idő:max. 15 perc
Speciális összetevő:tojásmentes, húsmentes
Népszerű témák:villámgyors receptek elfoglalt embereknek
Árszint:olcsó hozzávalók

Kókuszos-csokis puding

Egy végtelenül egyszerű desszertről van szó, ami egyszerűségénél fogva csodás ízeket kínál. Olyasmi az íze, mint egy bon bon meggyes csokoládénak.

 

Hozzávalók (4 adaghoz):

80 g (2 zacskó) csokis pudingpor

kb. 0,5 l tej

egy marék kókuszreszelék

cukor ízlés szerint

2 ek. magozott meggy (a leve is)

2 ek. meggypálinka vagy cseresznye pálinka

díszítésnek menta és narancshéj

 

Elkészítés:

1. Egy lábosban felforraljuk a tejet. Közben a pudingport egy keverőtálba öntjük, és kevés tejet hozzáadva habverővel csomómentesre keverjük.

2. Ha a tej felforrt, akkor beleöntjük a pudingkeveréket. Ízlés szerint adunk hozzá cukrot. Folyamatosan kevergetjük, mert könnyen le tud égni az alja.

3. Végül beletesszük a kókuszreszeléket, a meggyet, egy kevés meggylevet és a meggypálinkát is. Ha felforrt, akkor kész van.

4. A pudingot kihűtjük és mentalevéllel, valamint narancshéjjal díszítjük. (A narancshéj díszítést burgonyahámozó segítségével készítjük el.)

Név:*
E-mail cím:*
Telefon:*
Üzenet:*
Név:*
E-mail cím:*
Hozzászólás:*
Még nincs hozzászólás.
Szólj hozzá elsőként!