Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Diétás raffaello golyó proteinnel

Diétás raffaello golyó proteinnel Fő kategória: desszertek
Étkezés: tízórai, uzsonna
Szezon: szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 90 perc
Speciális összetevő: húsmentes, fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, tojásmentes

Vega újhagymás quesadilla és nachos csípős salsa szósszal

Vega újhagymás quesadilla és nachos csípős salsa szósszal Konyha: keleti
Fő kategória: előételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 60 perc

Oregánós-fokhagymás csirkemell petrezselymes jázmin rizzsel (alakbarát)

Oregánós-fokhagymás csirkemell petrezselymes jázmin rizzsel (alakbarát) Konyha: mediterrán
Fő kategória: szárnyas ételek
Étkezés: ebéd
Szezon: tavaszi, nyári, őszi, téli, szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Nyemecz Szandra (Cooking with fantasy) : Cukkinis-répás-rákos üvegtészta

2016.02.24.

Nyemecz Szandra (Cooking with fantasy) : Cukkinis-répás-rákos üvegtészta

A Cooking with fantasy blog írója Nyemecz Szandra küldte be ezt a receptet.

,,2016-os cél: kevesebb csirke, sertés, pulyka fogyasztása. El is készült egy nagyon finom, könnyű vacsora.”

Hozzávalók:

üvegtészta

kb. 15 darab rák

fél cukkini

1 répa

1 doboz főzőtejszín (250 ml) (rizstejszín, laktózmentes tejszín)

6 db koktélparadicsom

1 ek. balzsamecet

olívaolaj

fél citrom

oregánó

Elkészítés:

Rák:
A rákokat forró olívaolajban süssük addig, amíg szép rózsaszínű lesz mindkét oldaluk.
Ha elkészültek, locsoljuk meg őket balzsamecettel, 1 ek. olívaolajjal, fél citrom levével.
Adjunk hozzá koktélparadicsomokat, amiket 4 részre vágtunk.

Szósz:
Az olívaolajat melegítsük fel.
Egy répát pucoljunk meg, és krumpli hámozóval vágjunk le belőle hosszú vékony csíkokat.
Egy fél cukkinit vágjunk apró kockákra.
Tegyük az olívaolajra a zöldségeket, és közepes lángon főzzük addig, míg megpuhulnak.
Öntsük fel a tejszínnel, sózzuk, adjunk hozzá oregánót.
Picit forraljuk be.

Tészta:
Az üvegtésztát készítsük el előírás szerint. (5 perc főzés forrás után)

Az eredeti receptet itt találjátok.

Nyemecz Szandra

Cooking with fantasy

Ez a recept versenyzik a ”Tudatosan táplálkozom” Receptverseny bloggereknek és életmódváltóknak című receptversenyen.

Ha tetszik, akkor szavazz rá és oszd meg facebookon. Egy szavazat = 1 facebook LIKE

A nyertes az lesz, akinek a receptje a legtöbb LIKE-ot kapja a blogomon 2016. március 27-ig.

Te is indulnál a versenyen? Itt találod a versenykiírást.

Nézd meg, hogy a többi versenyző mit küldött be.

vissza

Hozzászólások