Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend létrehozója és szerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Kókuszos friss morzsában sült jércemell gyümölcsraguval és párolt rizzsel

Kókuszos friss morzsában sült jércemell gyümölcsraguval és párolt rizzsel Konyha: keleti
Fő kategória: szárnyas ételek
Étkezés: ebéd
Alkalom: karácsony, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 60 perc

Brokkolikrémleves

Brokkolikrémleves Fő kategória: levesek
Étkezés: ebéd
Szezon: szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, tojásmentes, húsmentes

Sárgaborsó főzelék tükörtojással

Sárgaborsó főzelék tükörtojással Elkészítési idő (perc): 30
Speciális összetevők figyelembe vétele: Vegetáriánus
Árszint: olcsó hozzávalók

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Elkészítési idő (perc):
min.:
max.:
Speciális összetevők figyelembe vétele:



Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Rakó Éva : Kapros káposztafőzelék sárgarépás fasírttal

2016.03.01.

Rakó Éva : Kapros káposztafőzelék sárgarépás fasírttal

A receptet Rakó Éva (facebook oldal: PaleoEva) küldte be.

Elkészítés:

1. 1 kg körüli fejes káposztát fél cm szélesre felcsíkoztam, kevés vizet tettem  alá, megszórtam szárított kaporral, és puhára pároltam, sóval ízesítettem.

2. Kókuszkrémmel, 1ek. nyílgyökérliszttel és kevés vízzel kevert habarással besűrítettem.

3. A sárgarépás fasírtból én nagyobb mennyiséget készítettem. A hozzávalók felezhetőek.

2 kg darált húshoz 4 db egész tojást adtam és 3 sárgarépát nyersen belereszeltem. 1 közepes fej vöröshagyma, 5 gerezd fokhagyma, só, frissen őrölt bors,pirospaprika majoránna, petrezselyem zöld apróra vágva vagy szárított . Összedolgoztam.

Hengerformára alakítva, sütőpapírral bélelt tepsiben pirosra sütöttem.

180 fokon kb. fél óra - 40 perc max.

Rakó Éva

Az eredeti receptet itt találjátok.

Ez a recept versenyzik a ”Tudatosan táplálkozom” Receptverseny bloggereknek és életmódváltóknak című receptversenyen.

Ha tetszik, akkor szavazz rá és oszd meg facebookon. Egy szavazat = 1 facebook LIKE

A nyertes az lesz, akinek a receptje a legtöbb LIKE-ot kapja a blogomon 2016. március 27-ig.

Te is indulnál a versenyen? Itt találod a versenykiírást.

Nézd meg, hogy a többi versenyző mit küldött be.

vissza

Hozzászólások