• Vagány Receptek e-book
  • Életmódváltó Csomag - Étrend és Receptek
  • Megjelent könyveim
  • Fitnesz édességek könyv
  • Enni és Fogyni ebook

Rakó Éva : Kapros káposztafőzelék sárgarépás fasírttal

2016.03.01.

Rakó Éva : Kapros káposztafőzelék sárgarépás fasírttal

A receptet Rakó Éva (facebook oldal: PaleoEva) küldte be.

Elkészítés:

1. 1 kg körüli fejes káposztát fél cm szélesre felcsíkoztam, kevés vizet tettem  alá, megszórtam szárított kaporral, és puhára pároltam, sóval ízesítettem.

2. Kókuszkrémmel, 1ek. nyílgyökérliszttel és kevés vízzel kevert habarással besűrítettem.

3. A sárgarépás fasírtból én nagyobb mennyiséget készítettem. A hozzávalók felezhetőek.

2 kg darált húshoz 4 db egész tojást adtam és 3 sárgarépát nyersen belereszeltem. 1 közepes fej vöröshagyma, 5 gerezd fokhagyma, só, frissen őrölt bors,pirospaprika majoránna, petrezselyem zöld apróra vágva vagy szárított . Összedolgoztam.

Hengerformára alakítva, sütőpapírral bélelt tepsiben pirosra sütöttem.

180 fokon kb. fél óra - 40 perc max.

Rakó Éva

Az eredeti receptet itt találjátok.

Ez a recept versenyzik a ”Tudatosan táplálkozom” Receptverseny bloggereknek és életmódváltóknak című receptversenyen.

Ha tetszik, akkor szavazz rá és oszd meg facebookon. Egy szavazat = 1 facebook LIKE

A nyertes az lesz, akinek a receptje a legtöbb LIKE-ot kapja a blogomon 2016. március 27-ig.

Te is indulnál a versenyen? Itt találod a versenykiírást.

Nézd meg, hogy a többi versenyző mit küldött be.

vissza

Hozzászólások

Szerző: Földi Rita

Földi Rita: szakács, táplálkozási tanácsadó, életmódblogger

Fitnesz blogomon bebizonyítom, hogy a diétás ételek is lehetnek ínycsiklandóan finomak. Felejtsd el az önsanyargató diétákat és az unalmas ételeket! Ha neked is hiányzik a diétából az édesség, a sütemény, akkor jó helyen jársz!

Segítek neked, hogy finom ételekből állíthasd össze a diétás étrendedet, megmutatom, hogyan lehetsz hosszú távon karcsú és tippeket adok ahhoz, hogy az evésen kívül másban is megtaláld a boldogságot. Olvasd el a cikkeimet, nézd meg a receptjeimet, de előbb ismerj meg jobban, ha pedig kérdésed van, üzenj nekem itt!