Rita Fitnesz Receptjei

Diétás recepteket készítek cukor és fehér liszt nélkül fogyáshoz, egészséges táplálkozáshoz.

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Jön Magyarország legmodernebb állásbörzéje!

2018.11.15.

Jön Magyarország legmodernebb állásbörzéje!

Több mint 100 kiállító céggel és közel 500 állásajánlattal minden idők leghatékonyabb álláskeresési módját próbálhatjuk ki november 20-án az EURES-nek köszönhetően.

Napról napra hallani arról, hogy melyek azok a területek, melyeken hiányzik a megfelelően képzett, tapasztalt munkaerő. Számtalan állásbörzét és karriernapot tartottak idén is annak érdekében, hogy a kereslet és a kínálat egymásra találhasson. Azonban úgy tűnik modernebb megoldásokra is szükség van, a fiatal álláskeresőket pedig érdemes a virtuális térben is megszólítani.  A magyarországi munkaerőhiány enyhítésére – csakis magyar cégek részvételével – szervezi meg online állásbörzéjét az EURES Magyarország hálózat.

Az érdeklődés óriási, eddig több mint 100 kiállító cég regisztrált és közel 500 állásajánlatot töltött fel. A kiállító cégek között vannak olyan ismertebb nevek is, mint például a Suzuki, a Siemens, a Waberer's, a Nestlé, a Deloitte, vagy a Randstad.

Szinte minden területről találhatunk állásokat, az adminisztráción keresztül, a vendéglátáson át a gyógyszeriparig. A négycsillagos zirci Forest Hill például szállodai recepciós állást kínál. A Siemens Zrt. többek között mérnök gyakornokot, műszakvezetőt, CNC gépkezelőket keres.  A Grundfos gépjármű ügyintézőt is szeretne felvenni. A KÉSZ Csoport képzésszervezői, számlaellenőri, adótanácsadó állásokat is kínál.  Az Ante P92 Kft. pedig Java Developer és iOS Developer pozícióra is várja a jelentkezőket.

Az Európai Online Állásbörze népszerűsége valószínűleg annak is köszönhető, hogy mind a kiállítók, mind az álláskeresők számára ingyenes. Ráadásul a börze alatt interjúkra jelentkezhetünk, videóchaten léphetünk kapcsolatba a kiállító cégek képviselőivel, és akár azonnali visszajelzést is kaphatunk a megfelelésről.

Az eseményre még nem késő regisztrálni és feltölteni az önéletrajzunkat.

 Regisztráció itt: https://www.europeanjobdays.eu/hu/events/new-career-hungary

 Időpont: 2018. november 20. 10-től 16 óráig. (Az Európai Bizottság, www.europeanjobdays.eu weboldalán.)

 Az esemény Facebook oldalát is érdemes követni a friss információkért.

forrás: eures.munka.hu | indexfotó: shutterstock

Szerző: Földi Rita

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!