Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:


Konyha:


Étkezés:
Szezon:
Alkalom:


Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:

Speciális összetevő:


Népszerű témák:Szavazás

Leginkább milyen recepteket szeretnél látni az oldalon?

Szavazok

Jön Magyarország legmodernebb állásbörzéje!

2018.11.15.

Jön Magyarország legmodernebb állásbörzéje!

Több mint 100 kiállító céggel és közel 500 állásajánlattal minden idők leghatékonyabb álláskeresési módját próbálhatjuk ki november 20-án az EURES-nek köszönhetően.

Napról napra hallani arról, hogy melyek azok a területek, melyeken hiányzik a megfelelően képzett, tapasztalt munkaerő. Számtalan állásbörzét és karriernapot tartottak idén is annak érdekében, hogy a kereslet és a kínálat egymásra találhasson. Azonban úgy tűnik modernebb megoldásokra is szükség van, a fiatal álláskeresőket pedig érdemes a virtuális térben is megszólítani.  A magyarországi munkaerőhiány enyhítésére – csakis magyar cégek részvételével – szervezi meg online állásbörzéjét az EURES Magyarország hálózat.

Az érdeklődés óriási, eddig több mint 100 kiállító cég regisztrált és közel 500 állásajánlatot töltött fel. A kiállító cégek között vannak olyan ismertebb nevek is, mint például a Suzuki, a Siemens, a Waberer's, a Nestlé, a Deloitte, vagy a Randstad.

Szinte minden területről találhatunk állásokat, az adminisztráción keresztül, a vendéglátáson át a gyógyszeriparig. A négycsillagos zirci Forest Hill például szállodai recepciós állást kínál. A Siemens Zrt. többek között mérnök gyakornokot, műszakvezetőt, CNC gépkezelőket keres.  A Grundfos gépjármű ügyintézőt is szeretne felvenni. A KÉSZ Csoport képzésszervezői, számlaellenőri, adótanácsadó állásokat is kínál.  Az Ante P92 Kft. pedig Java Developer és iOS Developer pozícióra is várja a jelentkezőket.

Az Európai Online Állásbörze népszerűsége valószínűleg annak is köszönhető, hogy mind a kiállítók, mind az álláskeresők számára ingyenes. Ráadásul a börze alatt interjúkra jelentkezhetünk, videóchaten léphetünk kapcsolatba a kiállító cégek képviselőivel, és akár azonnali visszajelzést is kaphatunk a megfelelésről.

Az eseményre még nem késő regisztrálni és feltölteni az önéletrajzunkat.

 Regisztráció itt: https://www.europeanjobdays.eu/hu/events/new-career-hungary

 Időpont: 2018. november 20. 10-től 16 óráig. (Az Európai Bizottság, www.europeanjobdays.eu weboldalán.)

 Az esemény Facebook oldalát is érdemes követni a friss információkért.

forrás: eures.munka.hu | indexfotó: shutterstock

Szerző: Földi Rita

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Szólj hozzá elsőként!