• Life and Trend

Barát- és társkereső

 

Barát- és társkereső

Lelj igazi társra!

Küldetés

Hiszek abban, hogy minden ember egy megismételhetetlen csoda, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, még ha néha nehéz is elviselni, illetve elfogadni a különbözőségeinket. Egy valami közös bennünk:

szükségünk van társra, társakra.

Egyedül nem megy, hiszen az ember társas lény. Kell valakihez szólnunk, kell valakit érintenünk és kell, hogy valaki egyszerűen csak mellettünk legyen.

Az ősember sem vándorolt egyedül a nagyvilágban. Többen mentek vadászni, többen aludtak egy barlangban. Közösséget alkottak.

Ma már eltűnőben vannak az igazi közösségek.

Míg korábban egy családban a kicsitől az öregig mindenkinek megvolt a maga szerepe, ma már az idősebbek feleslegesnek érzik magukat, a fiatalok pedig nem találják helyüket a felnőttek világában. A családok átalakultak. 4-5 fős családok helyett sokkal gyakoribbak a 2 fős családok. Valahol az anya hiányzik valahol az apa. Ilyen csonka családban felnőve pedig elkerülhetetlen az, hogy ne legyenek problémák a férfi vagy a női szereppel. Innen elindulva pedig már csak egy lépés, az hogy rengeteg szingli van és sok esetben azért egyedülállóak, mert nem mernek ismerkedni.

Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az ismerkedésben. Célom, hogy korosztálytól függetlenül mindenki találjon magának igazi társat, barátot. 

Pinterest

undefined

Manapság sokkal több ismerősünk van, mint barátunk. A Life&Trend Barát- és társkeresőjének elsődleges célja, hogy ne csupán ismerőseink legyenek, hanem barátaink (is)!

A leggyakoribb kapcsolattípusok, amiket manapság kötünk azok a felszínes, érdek vagy felszínes és érdek kapcsolatok.

Tényleg létezik ma is igaz barátság, vagy ma már nem lenne divat igazi, életre szóló barátságokat kötni?

Pedig sokan szeretnénk. Jó lenne valaki, aki hasonló dolgokat szeret, mint mi, hasonlóakat gondol. Olyan, mint mi, vagy legalábbis hasonló.

Hol találjunk ilyet?

Mikor párt keresünk, akkor fel tudunk adni egy hirdetést, hogy milyen társra vágyunk, de olyan hirdetést hol adjunk fel, hogy igaz barátot keresünk?

A Life&Trend lehetőséget biztosít erre is.

Bár a globalizáció egyet jelent azzal, hogy a világ egyik pontjáról a világ bármely pontján szerezhetünk ismerősöket, barátokat pár perc alatt, és a különböző közösségi oldalak segítségével napi szinten tarthatjuk is velük a kapcsolatot, mégis magányosak vagyunk. Virtuális kapcsolataink száma néha meghaladja a több százat, de mennyi igaz barátunk van?

Az oldal célja, hogy minél több valódi kapcsolat jöjjön létre.

Ez a kapcsolat többféle lehet. Sokan baráti kapcsolatra vágynak. Egy igazi lelki társra, akivel megbeszélhetik a problémáikat, akivel el lehet menni szórakozni, egy jó étterembe, moziba, rendezvényekre vagy egyszerűen csak sétálni a szabadban.

Mások az igaz szerelmet keresik. Egy társat, akivel megoszthatják a mindennapjaikat, akivel a szerelmi tűz az első pillanattól kezdve az utolsóig ugyanúgy lángol, akivel összekötik az életüket, akivel megtalálják a másik felüket.

Pinterest

undefined

Vannak olyanok is, akik a társas sport szerelmesei, de nincsen edzőpartnerük, mások pedig útitársat szeretnének.

Különböző célja lehet az ismerkedésnek, a lényeg viszont az, hogy emberi kapcsolataink által javítsunk életünkön és fejlesszük önmagunkat.

Hiszen minden kapcsolatból tanulunk. Hiszek abban, hogy minden ember, akivel megismerkedünk életünk során, azért jön az utunkba, hogy vagy mi tanítsunk neki valamit, vagy tőle tanuljunk meg valamit. Lehet, hogy egy kapcsolat által ismerünk meg egy másik embert, akivel esetleg később összekötjük az életünket. Lehet, hogy egy kapcsolat olyan munkát hoz számunkra, melyet mindig is szerettünk volna. A lényeg, hogy minden kapcsolat valahogyan előrébb viszi az életutunkat, a sorsunkat. A Life&Trend ezt szeretné elősegíteni. 

Ha az alábbiak közül bármely állítás igaz rád, akkor jó helyen jársz

 • nincs kivel elmennem moziba vagy koncertre / a legújabb szórakozóhelyre / meccsre

 • nincs kivel egy jót beszélgetnem, nincs kinek elmondanom a problémáimat

 • szeretnék kipróbálni olyan sportágakat is, amihez két ember kell, de nincsen partnerem

 • egyedül nem élvezem a sportot, szeretnék sporttársat találni

 • nincs, aki eljönne velem olyan eseményekre, amire párban szoktak elmenni

 • unatkozom szabadidőmben

 • szeretnék egy jót beszélgetni valakivel egy pohár bor mellet

 • magányos vagyok, társra vágyok

 • keresem a szerelmet

 • szeretnék új emberekkel megismerkedni

 • nincsen igaz barátom

 • a barátaim mind elfordulnak tőlem

 • a barátaimnak nincs ideje rám

 • nincs senki, akivel megoszthatnám a gondolatimat

 • szeretném élvezni az életet

 • szeretnék kutyasétáltatáshoz partnert találni

 • idegen városba, országba érkezek és szeretném, ha egy igazi helybéli mutatná meg a jó helyeket, nevezetességeket 

Hogyan használd a Barát-és társkeresőt?

A lent látható HOZZÁSZÓLÁSOK résznél add meg az adataidat. Fontos, hogy az e-mail címedet a hozzászólás részben is add meg! 

Az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll. Kérlek, segítsd a fejlesztést egy rövid kérdőív kitöltésével, amelyet itt érhetsz el:

 kérdőív 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#1677 - Érsek Ákos2020.01.26. 18:55

Sziasztok!

Szeretnék ismerkedni 28-30 éves korig. Budapesten lakom, 28 éves vagyok. Kedvenc sportom az úszás és a lovaglás. Szabadidőmben szeretek a természetben lenni, kirándulni, főzni, utazni, kutyát sétáltatni. Vidám, nyugodt, kedves, mosolygós, türelmes és nyitott vagyok. Nem dohányzom, nem iszom alkoholt, nem vagyok bulizós, nem szeretem a zajos helyeket. Sportkedvelő vagyok. Rólam még annyit, hogy kicsit nehezen ismerkednem, nem olyan vagyok mint a többi én inkább zavaros vagy egy kicsit szorongos vagyok. Nem párkapcsolatot szeretnék, hanem baráti társaságot, akikkel lehet beszélni. Akár lehet 33 éves is, az sem akadály.Email címem: ersekakos@freemail.hu

Facebook: Ákos Érsek( Profilképen egy szürke lovon, borítóképen egy pej színű lovon vagyok)

#1676 - Marika2020.01.25. 17:33

Sziasztok!
Marika vagyok 32 éves zala megyéből. Ismerkedni barátkozni szeretnék fiúkkal és lányokkal is!! Nincsenek barátaim és nagyon magányos vagyok szeretnék beszélgetni írjatok bátran!
humpokmaria32@freemail.hu

#1675 - Evelin2020.01.22. 14:23

Sziasztok!
Egy 35 éves állapotosan magára hagyott Nő vagyok. Életem nagy szerelme hagyott el a saját kis félelmei miatt. Jelenleg nem tudnék senkire sem férfiként nézni így szerelmet vagy társat nem szeretnék találni barátot vagy barátokat annál inkább. Természetesen vannak barátaim, de mindig is szívesen ismertem és ismerek meg új embereket. Nagyon szeretek emberekkel beszélgetni és ha bármilyen prloblémában tudok segíteni. Hiszek az örök barátságokban, ha már örök szerelem nem létezik. Írjon bárki akinek a leírtak alapján elég szimpatikus vagyok hogy barátok legyünk.
lonali@freemail.hu

#1674 - Zoli2020.01.21. 18:16

Zoli vagyok. Tegnap előtt írtam de lemaradt az e-maíl címem. most pótolom: szomzol710913@gmaíl.com

#1673 - Daniel Szarvas2020.01.20. 11:50

Beszelgetesekhez közös programokhoz barátokat keresek.

#1672 - Zsu2020.01.20. 11:15

Sziasztok. :)
44 éves, elvált, iskolás korú gyermekeimmel együtt élő, Borsod megyei nő vagyok.
Beszélgetős, csevegős, e-mailezős "partnert" keresek. Nyitott gondolkodású, felnőtt önképpel megáldott, olykor nyersen őszinte embernek vallom magam.
Nem kedvelem a púderszagú, semmiről nem szóló beszélgetéseket, ellenben szeretem az értelmes eszmecserét, a humoros, nem csak tőmondatokban beszélő embereket.
Szeretek a természetben bóklászni, olvasni, egy kávé mellett elbeszélgetni, csak úgy bele a semmibe sétálni.
Ha már eddig eljutottál, s nem riasztott el ez a pár sor,keress nyugodt szívvel, az ország bármely szegletéből.
Kezd egy : Szia ez és ez vagyok-kal...a többi majd kialakul. :)
Köszönöm, hogy elolvastál.
email: narzsiu@gmail.com
Zsu

#1671 - Barátnő2020.01.20. 07:44

Utitársat,barátnőt, barátot keresek kirándulásokhoz, nyaraláshoz, közös programokhoz 60-70 közötti korosztályból.
Főleg Dél-Pest és vonzásköréből, persze ha vállalod a távolságot bárhonnan lehet. Jó lenne egy kis csapatot összehozni. Kérlek csak akkor írj ha komolyan is gondolod.
klarissza.v.@freemail.hu

#1670 - Zoli2020.01.19. 19:22

49 éves férfi vagyok szeretnék megismerni barátokat nőt férfit egyaránt közös programokhoz.

#1669 - Juli2020.01.18. 09:20

50 éves nő vagyok barátnőt keresek.Szerveződik egy csajos utazás már vagyunk páran.Holnap lenne délután megbeszélés.
Comói tót,Cinque Terre.időpont április,május,4-5 nap akit érdekel írjon.
email: admaras@citromail.hu

#1668 - Balázs2020.01.17. 15:29

Sziasztok,

46 éves elvált férfi vagyok, Budapesten élek. Kifejezetten beszélgető/levelező/cset partnert keresnék (nem tabu találkozni, vagy egy-egy közös program, de nem párkapcsolatot vagy szabadidőpartnert keresnék itt). Nem a kor vagy kinézet számít, inkább a beszélgetés öröme lenne fontos, hogy jól viseljük egymást, és ne fulladjunk unalomba (mondjuk az unalomba fulladás sem baj, végül is minden beszélgetés véget ér egyszer). Jó lenne találni valakit, akiben van nyitottság, élet, aki tud még (vagy már) önmaga lenni.
Kedvelem a nyitott(és kritikus) gondolkodást, a saját véleményt, az érdekes vitákat, a sok szövegelést, a nyers őszinteséget, hosszú sétákat. Szeretem nézegetni a csillagokat az égen vagy a szembejövőket az utcán, a kacsákat a vízen, vagy a régi házak homlokzatát. Nehezen viselem a megfelelési kényszert, a szerepjátszást, játszmázást, a facebookra kitett vacsorafotókat és a kirakat-életet. A címem: balasz1234@gmail.com

Szerző: Földi Rita