Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Kereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Mit főzzek ma?

Juhtúrós-bazsalikomos ravioli tejszínes gombamártással

Juhtúrós-bazsalikomos ravioli tejszínes gombamártással Konyha: mediterrán
Fő kategória: tészták
Étkezés: ebéd
Szezon: tavaszi, szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 90 perc

Sárgaborsó főzelék tükörtojással

Sárgaborsó főzelék tükörtojással Konyha: magyar
Fő kategória: zöldséges ételek
Étkezés: ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 60 perc
Speciális összetevő: húsmentes

Puha mézeskalács

Puha mézeskalács Fő kategória: desszertek
Étkezés: tízórai, uzsonna
Szezon: téli
Alkalom: karácsony
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: min. 120 perc

Csokis-diós low carb muffin

2016.02.20.

Csokis-diós low carb muffin

Egy muffin, mely alig tartalmaz lisztet. Csupa könnyedség, csupa csokis íz, melyet a roppanós pirított dió koronáz meg a tetején. A legjobb az benne, hogy egy darab csak 46 kalóriát tartalmaz.

 Hozzávalók (20 db-hoz)

  • 100 g vaj
  • 100 g eritrit
  • 50 g xilit
  • 75 g zsírszegény, cukrozatlan kakaópor
  • 25 g teljes kiőrlésű tönkölyliszt
  • 5 g sütőpor
  • 80 g natúr joghurt
  • 1 marék dió

 Elkészítés

1. A vajat felolvasztjuk és habverő segítségével elkeverjük benne az eritritet és a xilitet.

2. Hozzákeverjük a kakaóport, majd a sütőport és a lisztet is. Utolsó lépésben a joghurttal lazítjuk. Az egészet egyenletesen elkeverjük.

3. A masszát szilikon muffin formákba töltjük ¾ -ed részig, tetejüket megszórjuk apróra vágott dióval és 200 C fokon alsó és felső sütésen 25 percig sütjük.

 

1 darab (18 g) tartalmaz:

Energia: 46 kcal

Fehérje: 1 g

Szénhidrát: 4 g

Zsír: 3 g

vissza

Hozzászólások