Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Kereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Mit főzzek ma?

Sütőtökkrémes tészta ropogósra sütött sonkával

Sütőtökkrémes tészta ropogósra sütött sonkával Fő kategória: tészták
Étkezés: ebéd
Szezon: őszi, téli
Alkalom: Halloween, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 90 perc

Alakbarát fahéjas forró csoki

Alakbarát fahéjas forró csoki Fő kategória: italok
Étkezés: reggeli, uzsonna
Szezon: őszi, téli
Alkalom: karácsony
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 15 perc

Tonhalas kuszkusz saláta friss bazsalikommal

Tonhalas kuszkusz saláta friss bazsalikommal Konyha: mediterrán
Fő kategória: halak , saláták
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: tavaszi, nyári, őszi, téli, szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: könnyű
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes, húsmentes

Diétás csirkeleves

2016.01.22.

Diétás csirkeleves

A fogyás szempontjából fontos a megfelelő fehérje bevitel adottságunknak megfelelő szénhidrát bevitellel kombinálva. Ha már unod a sült csirkét és rizst, és a hideg télben egy tálka forró levesre vágysz, melyet elfogyasztva az alakod miatt sem kell aggódnod, akkor ez a leves neked való.

 Hozzávalók (4 személyre)

  • 400 g csirkemell
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 ek. olívaolaj
  • 1 db paprika
  • 1 db paradicsom
  • 6 db kelbimbó
  • 2 db répa
  • ½ db zeller
  • őrölt fehér bors

 Elkészítés

1. A húst felkockázzuk és egy lábosban a felforrósított olajon megpirítjuk. Sózzuk és borsozzuk.

2. Hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, az apró kockákra vágott répát. Sózzuk és tovább pirítjuk együtt.

3. Felöntjük vízzel és beletesszük a többi hozzávalók.30 perc alatt készre főzzük.

Levesbetétként durum Fettuccini tésztát főzzünk hozzá külön és ezzel tálaljuk.

vissza

Hozzászólások