Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Kereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Mit főzzek ma?

Sütőtökkrémes tészta ropogósra sütött sonkával

Sütőtökkrémes tészta ropogósra sütött sonkával Fő kategória: tészták
Étkezés: ebéd
Szezon: őszi, téli
Alkalom: Halloween, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 90 perc

Gombával töltött palacsinta rántva

Gombával töltött palacsinta rántva Konyha: magyar
Fő kategória: zöldséges ételek
Étkezés: ebéd
Alkalom: vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: közepes
Speciális összetevő: húsmentes

Gyulaival töltött sertéskaraj

Gyulaival töltött sertéskaraj Konyha: magyar
Fő kategória: sertés ételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: karácsony, szilveszter, újév, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű

Gombapörkölt

2014.05.17.

Gombapörkölt

Imádom a magyar konyhát, már csak amiatt is, hogy szinte bármiből tud pörköltet csinálni. A gombapöri kedvenc ételeim listájának csúcsán helyezkedik el.

 Hozzávalók (2-3 személyre)

  • 0,5 kg csiperkegomba
  • 1 db tv paprika
  • 1 db paradicsom
  • 2 db vöröshagyma
  • őrölt fekete bors
  • morzsolt majoránna
  • fűszerpaprika
  • olívaolaj

 Elkészítés

1. Olajon üvegesre pirítjuk a finomra vágott vöröshagymát. Tűzről lehúzva megszórjuk fűszerpaprikával és elkeverjük.

2. Hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot és a paprikát, majd kevés vízzel felöntjük. Visszatesszük a tűzre, és ha már elforrta a levét, akkor hozzáadjuk a nagyobb kockákra vágott gombát. Sózzuk, borsozzuk és majoránnát szórunk rá. Készre pároljuk.

Rizzsel tálaljuk.

vissza

Hozzászólások