Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Kereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Mit főzzek ma?

Zöldborsó krémleves daragaluskával

Zöldborsó krémleves daragaluskával Konyha: magyar
Fő kategória: levesek
Étkezés: ebéd
Szezon: tavaszi, szezonfüggetlen
Alkalom: karácsony, húsvét, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű

Juhtúrós-bazsalikomos ravioli tejszínes gombamártással

Juhtúrós-bazsalikomos ravioli tejszínes gombamártással Konyha: mediterrán
Fő kategória: tészták
Étkezés: ebéd
Szezon: tavaszi, szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 90 perc

Gyömbéres kelbimbó krémleves reform módon

Gyömbéres kelbimbó krémleves reform módon Fő kategória: levesek
Étkezés: ebéd
Alkalom: vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, gluténmentes, tojásmentes, húsmentes

Spenótos túrókrém

2016.05.05.

Spenótos túrókrém

Egy könnyen elkészíthető fehérjedús krém, nem csak testépítőknek. Kenheted kenyérre, de zöldségmártogatósnak is nagyon finom.

 Hozzávalók (kb. 8 adag)

170 g friss spenót

125 g natúr krémsajt (Tolle)

olívaolaj

őrölt feketebors

1 csipet őrölt szerecsendió

                                                   80 g főzőtejszín 21%-os

                                                   250 g túró

                                                   1 csomó petrezselyemzöld

 

 Elkészítés

1. A spenótot megtisztítjuk, szárait letépkedjük és felaprítjuk nagyobb darabokra.

2. Kevés olívaolajon a fűszerekkel megfonnyasztjuk.

3. Ezután aprítógépbe tesszük a krémsajttal és a tejszínnel együtt. Összekeverjük.

4. Kézzel hozzákeverjük a túrót és finomra vágott petrezselymet is.

Hűtőben 1-2 óráig tároljuk, hogy összeérjenek az ízek és kicsit sűrűbb legyen. 

vissza

Hozzászólások