Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Camembert sajttal töltött sült alma

Camembert sajttal töltött sült alma Fő kategória: vendégvárók, előételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: őszi
Alkalom: húsvét, Halloween, Márton-nap, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc

Lebbencsleves

Lebbencsleves Konyha: magyar
Fő kategória: levesek
Étkezés: ebéd
Szezon: őszi, téli, szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 60 perc

Gombapörkölt

Gombapörkölt Konyha: magyar
Fő kategória: zöldséges ételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Alkalom: vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Előszóként

 

Előszóként

Régi vágyam teljesül azzal, hogy úgynevezett étteremkritikákat írhatok az oldalamra.

A kritika szó talán nem is a legjobb erre, inkább az ajánló szót használnám. Kezdetektől fogva nem akartam kritikát írni. Arra gondoltam, hogy összegyűjtöm azokat a helyeket, ahová bármikor visszamennék valami finomat enni, de ahogy elkezdtem felkutatni ezeket a helyeket rájöttem, hogy nem tudok csupa szépet írni. Egyszerűen nem ment. A legtöbb helyen volt valami probléma az étellel vagy a kiszolgálással, és valójában csak igen kevés helyet találtam, ahová igazán visszalátogatnék.

Nem szánom ezeket kritikáknak, és remélem, hogy senkit nem fogok megsérteni velük. Inkább javaslatnak szánom, vagy segítségnek, tanácsnak. Ha lenne egy saját éttermem én biztos, hogy felbérelnék arra embereket, hogy rendszeresen ellenőrizzék az ételek és a kiszolgálás minőségét is. Célom pedig (amellett, hogy kielégítsem ezen régi vágyamat) az, hogy végre legyenek már olyan vendéglátóhelyek elfogadható áron, ahol az ember mindig finom ételt kaphat tökéletes kiszolgálással. Ahol igazán vendégként érezheti magát. A vendég pedig kapjon maximális odafigyelést, a legjobb falatokat és tökéletes hangulatot.

Ha elmegyek egy étterembe, vagy bármilyen helyre, ahol ételt kapok, akkor ott nem csak az ételt nézem, hanem a hangulat is ugyanolyan fontos. Hiszen ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy azt az ételt milyennek fogom érezni. Először a szememmel lakok jól, másodszor a gyomrommal és végül a lelkemmel. Ez így sorban az igazi, és a legjobb hely az, ahol ezek mindhárman jól tudnak lakni. Sajnos nagyon nehezen találok ilyen helyeket. De azért újra és újra megpróbálom. Tartsatok velem ebben az ízutazásban és ajánljatok ti is helyeket!

Földi Rita

vissza

Hozzászólások