• Vagány Receptek e-book
  • Életmódváltó Csomag - Étrend és Receptek
  • Megjelent könyveim
  • Fitnesz édességek könyv
  • Enni és Fogyni ebook

Egy jó étrend

 

257. nap

2015-03-28

Továbbra sincs változás sem izommennyiségben, sem súlyban. Ezért változtattam az étrendemen újra.

Reggelire továbbra is a nagy kedvencemet, a csokis zabkását eszem. A délelőtt folyamán répás muffin rágcsálok (2 db-ot, a másik 2 db délután fogy el). Nemrég találtam ki egy nagyon jó receptet, 1 darabban csak 77 kalória van. Ez a muffin segít az édesség iránti vágyam kielégítésében.

Az étrendemben most sok édesség szerepel. Megfogadtam, hogy ha a kalóriákat túl is lépem, akkor legalább a fehércukor és fehérliszt-mentesen teszem. Így mindig van a hűtőmben egy kis diabetikus lekvár, vagy egy kevés diabetikus étcsoki.

Nasinak most a kölesgolyó a kedvencem. Filmezéshez sós kölesgolyót rágcsálok, reggelire pedig fahéjas ízesítésűt teszek tejbe. Nagyon finom.

Bár sok szénhidrátot eszem, látható, hogy még midig beleférne 23 g. Így elvileg a fogyás garantált. Csak a zsírokat lépem túl. A fehérje viszont kiváló.

Nagyon tetszik ez az étrend, meglátjuk, hogy sikerül-e még lejjebb tornázni a súlyomat.

Szép estét!

» Tovább az összes naplóbejegyzésre

» Enni és Fogyni - Útmutató a fogyáshoz (e-Book)

vissza

Szerző: Földi Rita

Földi Rita: szakács, táplálkozási tanácsadó, életmódblogger

Fitnesz blogomon bebizonyítom, hogy a diétás ételek is lehetnek ínycsiklandóan finomak. Felejtsd el az önsanyargató diétákat és az unalmas ételeket! Ha neked is hiányzik a diétából az édesség, a sütemény, akkor jó helyen jársz!

Segítek neked, hogy finom ételekből állíthasd össze a diétás étrendedet, megmutatom, hogyan lehetsz hosszú távon karcsú és tippeket adok ahhoz, hogy az evésen kívül másban is megtaláld a boldogságot. Olvasd el a cikkeimet, nézd meg a receptjeimet, de előbb ismerj meg jobban, ha pedig kérdésed van, üzenj nekem itt!