Rita Fitnesz Receptjei

Diétás recepteket készítek cukor és fehér liszt nélkül fogyáshoz, egészséges táplálkozáshoz.

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Nincs több bűnözés júniusig!

 

244. nap

2015-03-15

Több mint egy hónap telt el az utolsó bejegyzésemig. Lényeges változás nem történt. A súlyom 60-62 között ingadozik. Sajnos mostanában elég sok bűnözős nap is becsúszott, melyeket ma megfogadtam, hogy radikálisan csökkenteni fogok.

A gond főleg a családi összejöveteleken van és a nehéz napokon. Ezeken nincs elég akaraterőm, hogy megálljam a sütemények és egyéb cukros édességek megkóstolását. Még ha utána rendesen be is tartom a diétát, jelentősen csökkenti az eredményeimet.

Egy nap bűnözést kb. 3 nap diétával lehet csak valahogy kiküszöbölni, ráadásul azt kockáztatom, hogy nem fogok tudni leszokni a cukorról, mert mindig van egy kevés utánpótlás.

Így most azt fogadtam meg, hogy amíg el nem érem az 55 kg-ot (júniusig) addig visszafogom a bűnözéseket.

Az étrendem sem változott sokat. Néha aszalt sárgabarackot majszolok délelőtt, a túrót most egy ideig hanyagolom és uzsonnára is csirkét és zöldséget eszem. Ebédre van, hogy csirkés tortillát eszem. Erre most nagyon rá vagyok kattanva. Már csak egy fehérliszt-mentes tortilla lapot kell kikísérleteznem és tökéletes lesz. Recept itt.

Az ízekkel most nincs problémám, mindig valami finomat eszem. Az edzésemen viszont változtatnom kell, mert izom még mindig alig látszódik. Nagyobb súlyokkal kell edzenem, mert ezekhez már hozzászokott a testem, a hasizom gyakorlatok után sincs már semmi izomlázam. Szóval 30 percesre tervezem innentől a hasizom tornáimat és 60 kg-mal fogom csinálni az edzéseket.

Szép estét!

» Tovább az összes naplóbejegyzésre

» Enni és Fogyni - Útmutató a fogyáshoz (e-Book)

vissza