Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Kereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Mit főzzek ma?

Gyulaival töltött sertéskaraj

Gyulaival töltött sertéskaraj Konyha: magyar
Fő kategória: sertés ételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: karácsony, szilveszter, újév, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű

Zsályás fokhagymakrémleves

Zsályás fokhagymakrémleves Fő kategória: levesek
Étkezés: ebéd
Szezon: őszi, téli
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, tojásmentes, húsmentes

Tárkonyos sertésragu zellerrel és római köménnyel (alakbarát, gluténmentes)

Tárkonyos sertésragu zellerrel és római köménnyel (alakbarát, gluténmentes) Fő kategória: sertés ételek
Étkezés: ebéd
Szezon: tavaszi, nyári, őszi, téli, szezonfüggetlen
Alkalom: újév
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 60 perc

Amerikai káposztasaláta

2014.03.17.

Amerikai káposztasaláta

Ez egy vitaminokban gazdag saláta, melyet főnként sült húsokhoz ajánlok (pl.: nyáron grillezéskor is nagy sikert arathat, de a rántott csirkecombot is igazán különlegessé teheti, mint ahogyan a csirkés gyorsétteremben is van –egyébként az íze is hasonló-) Ha light majonézt használunk, és cukor helyett édesítőszert, akkor diétánkba is beilleszthetjük.

Hozzávalók:

1 db közepes méretű fejes káposzta

2 db kisebb vöröshagyma

2 db közepes méretű sárgarépa

2 dl majonéz

1 dl tej

2 pohár natúr joghurt

fél citrom leve

5 evőkanál cukor (vagy 3 evőkanál méz)

 

Elkészítés:

1. A káposztát és a répát is sajtreszelőn lereszeljük. (Ez a legfárasztóbb része.)  A hagymát nagyon apró kockára vágjuk.

2. A többi hozzávalót egy nagy tálba tesszük, és jól elkeverjük. Édeskés ízűnek kell lennie, de ízlés szerint változtathatjuk a hozzávalók arányát.

3. A lereszelt káposztát és sárgarépát tegyük bele a mártásba és keverjük el benne.

Hagyjuk állni a hűtőben legalább 3 órát.

vissza

Hozzászólások