Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Klasszikus sajttorta recept karamell öntettel

Klasszikus sajttorta recept karamell öntettel Fő kategória: desszertek
Étkezés: tízórai, uzsonna
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: Valentin-nap, húsvét, vasárnapi ebéd, karácsony, szilveszter, újév, farsang
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 120 perc

Csőben sült brokkoli

Csőben sült brokkoli Étkezés: ebéd
Szezon: szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 60 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, gluténmentes, tojásmentes, húsmentes
Árszint: közepes árkategóriájú hozzávalók

Tárkonyos sertésragu zellerrel és római köménnyel (alakbarát, gluténmentes)

Tárkonyos sertésragu zellerrel és római köménnyel (alakbarát, gluténmentes) Fő kategória: sertés ételek
Étkezés: ebéd
Szezon: tavaszi, nyári, őszi, téli, szezonfüggetlen
Alkalom: újév
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 60 perc

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Spenótos túrókrém

2016.05.05.

Spenótos túrókrém

Egy könnyen elkészíthető fehérjedús krém, nem csak testépítőknek. Kenheted kenyérre, de zöldségmártogatósnak is nagyon finom.

Hozzávalók (kb. 8 adag):

170 g friss spenót

125 g natúr krémsajt (Tolle)

olívaolaj

őrölt feketebors

1 csipet őrölt szerecsendió

                                                   80 g főzőtejszín 21%-os

                                                   250 g túró

                                                   1 csomó petrezselyemzöld

 

Elkészítés:

1. A spenótot megtisztítjuk, szárait letépkedjük és felaprítjuk nagyobb darabokra.

2. Kevés olívaolajon a fűszerekkel megfonnyasztjuk.

3. Ezután aprítógépbe tesszük a krémsajttal és a tejszínnel együtt. Összekeverjük.

4. Kézzel hozzákeverjük a túrót és finomra vágott petrezselymet is.

Hűtőben 1-2 óráig tároljuk, hogy összeérjenek az ízek és kicsit sűrűbb legyen.

vissza

Hozzászólások