• Vagány Receptek e-book
  • Életmódváltó Csomag - Étrend és Receptek
  • Megjelent könyveim
  • Fitnesz édességek könyv
  • Enni és Fogyni ebook

Csomagolj stílusosan! – tippek karácsonyi ajándékok csomagolásához

2016.12.20.

Csomagolj stílusosan! – tippek karácsonyi ajándékok csomagolásához

7 kreatív ötlet, amivel feldobhatod a karácsonyi ajándékcsomagokat

Ha már túl vagy az ajándékok beszerzésén, akkor már csak egy dolog van hátra: az ajándékok becsomagolása. Ha nem szeretnél a sablonos ajándéktasakokhoz nyúlni, hanem valami kreatív megoldást keresel, akkor mutatok neked néhány könnyen elkészíthető, ugyanakkor rendkívül stílusos megoldást.

1. Díszítsd örökzöldekkel!

Az örökzöldek minden ajándékcsomagot ünnepivé varázsolhatnak. Használhatsz hozzá terméseket is, vagy átkötheted piros masnival, amitől még inkább karácsonyi hangulata lesz a meglepetésednek.

2. Éljenek a piros masnik!

A klasszikus piros masnit többféleképpen fel tudod használni. Jól mutat fehér csomagolópapíron, örökzöldekkel és fahéjrúdakkal is.

3. Tegyél rá valami finomságot!

Dekoráld mézeskaláccsal vagy cukorkával a csomagot! A gyerekek biztosan örülnek egy ilyen édes meglepetésnek, de a felnőtteknek is látványos ajándékokat készíthetsz néhány mézeskalács felhasználásával.

4. Használj fotókat!

Ha az ajándékozott személy fotójával díszíted a csomagot, akkor már messziről ki fogja szúrni a fa alatt az ajándékát. Igazán személyessé teheted ezzel a csomagolást, de akár képeslapot is ragaszthatsz rá, amitől szintén egyedi lesz.

5. Dekorálj fenyőfadíszekkel!

A csillogó fenyőfadíszekkel dekoratív csomagokat készíthetsz. Használj mini gömböket, vagy csengőt! Biztosan nagy sikerük lesz.

6. Ötletek borosüveg díszítésére

Az italtasakok helyett inkább válassz stílusos csomagolást! Már egy szép karácsonyi szalag is nagyon mutatós lehet az üvegen, és ha még egy-két díszt, vagy fenyőágat is teszel rá, akkor páratlan ajándékokat alkothatsz.

7. Válogass ezekből az egyéni megoldásokból!

Ebben a videóban 10 kreatív ötletet is láthatsz. Nézd meg milyen egyszerűen elkészíthetőek!

DIY Gift Wrapping Ideas! 10 Creative Ways to Wrap a Present! + GIVEAWAY

I am a wrap god. Hope y'all found these DIY Gift Wrapping Ideas helpful, Let me know which one was your fave! #AMANDACLAUS GIVEAWAY DEETS BELOW! My Christmas Video Playlist ▹ https://www.youtube.com/playlist?list=PLzvTMfB-VuTtjdtfJTFc1j9zDV31345g7 AmandaClaus Announcement ▹ https://www.youtube.com/watch?v=qgZKQwkWnrA Need unique gift wrapping ideas? Here are 10 DIY creative present wrapping styles and techniques!

Egy általad készített csomagolással sokkal személyesebbé teheted az ajándékodat. Idén csomagolj stílusosan!


Szerző: Földi Rita

fotók: Pinterest

Rita Fitnesz Receptjei - Hírlevél

Fitnesz receptek és életmódtippek, hogy ne maradj le semmiről! (Nyugi, nem tömöm tele a postaládádat, havonta maximum 2 hírlevelet küldök.)

Név *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Szerző: Földi Rita

Földi Rita: szakács, táplálkozási tanácsadó, életmódblogger

Fitnesz blogomon bebizonyítom, hogy a diétás ételek is lehetnek ínycsiklandóan finomak. Felejtsd el az önsanyargató diétákat és az unalmas ételeket! Ha neked is hiányzik a diétából az édesség, a sütemény, akkor jó helyen jársz!

Segítek neked, hogy finom ételekből állíthasd össze a diétás étrendedet, megmutatom, hogyan lehetsz hosszú távon karcsú és tippeket adok ahhoz, hogy az evésen kívül másban is megtaláld a boldogságot. Olvasd el a cikkeimet, nézd meg a receptjeimet, de előbb ismerj meg jobban, ha pedig kérdésed van, üzenj nekem itt!