Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:


Konyha:


Étkezés:
Szezon:
Alkalom:


Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:

Speciális összetevő:


Népszerű témák:Szavazás

Leginkább milyen recepteket szeretnél látni az oldalon?

Szavazok

Így varázsold el, vagy hódítsd meg szerelmed szívét karáncsonykor!

 

Így varázsold el, vagy hódítsd meg szerelmed szívét karáncsonykor!

Romantikus ötletek karácsonyi lánykéréshez

A karácsony a szeretet ünnepe, melyben van valami romantikusan idilli is. A bensőséges pillanatok és a meghittség felerősítik az őszinte érzelmeket az ünnepek alatt. Ilyenkor igazán fontos, hogy kimutassuk, mit érzünk a másik iránt. Persze, igaz ez az év minden napjára, de azt mondják, hogy karácsonykor bármi megtörténhet. Vagyis ilyenkor a lánykérések és az egymásra találások száma megnövekedhet, mivel az ünnepi hangulat a bátortalanabbakat is arra buzdíthatja, hogy feltegyék a nagy kérdést: ”Hozzám jössz feleségül?”

Ha karácsonyi lánykérésen gondolkodsz, vagy csak egy romantikus ajándékot keresel, mellyel elvarázsolhatod, vagy éppen meghódíthatod szerelmed szívét, akkor olvass tovább, mutatok néhány igazan romantikus ötletet.

Csillog valami a fenyőfán!

A karácsonyfa vásárlás is igazán romantikus alkalom lehet arra, hogy megkérd kedvesed kezét. Rejtsd el a fán a gyűrűt, és intézd úgy, hogy arra járjatok és csakis az a fa tetsszen meg a kedvesednek, amin a gyűrű van. Majd amikor azt nézegeti, hogy mennyire formás és hogy fog mutatni az otthonotokban, akkor térdelj le, és ahogy megpillantja az elrejtett gyűrűt, tedd fel neki a kérdést!

Mondd el karácsonyi fényekkel!

Díszítsd fel a házat kültéri fényekkel, és rakd ki belőlük a kérdést! Gondoskodj róla, hogy kedvesed ne sejtsen róla semmit, hogy amikor készen vagy a romantikus dekorációval és oda vezeted, azt tudd mondani, hogy ”Drágám, idén valami egészen különleges karácsonyi dekorációt készítettem neked.” Ekkor felkapcsolod a fényeket és ott világít a kérdés.

Ezt még fokozhatod azzal is, ha ezt a világító kérdést egy romantikus sétarepülés közben pillantja meg.

Romantikus sétarepülés

Bújjatok egymáshoz a kivilágított város felett! Az éjszakai sétarepülés igazán stílusos meglepetés ajándék, mely felejthetetlen élményt biztosít. Főleg akkor, ha a fent leírt módon a ”Hozzám jössz feleségül?” felirat ott világít alattatok.

Jégkorcsolyázás közben

Ha szeretitek a jégkorcsolyázást, akkor vidd el kedvesedet egy olyan pályára, ahol biztosan van hangosbemondó. Ha lehet, akkor kérd neki a kedvenc zenéjét! Amíg szól a szám, térdelj le elé, és tedd fel a kérdést. Azt is megteheted, hogy a hangosbemondón keresztül kéred meg a kezét.

Magánvetítés VIP mozi teremben

Foglald le valamelyik mozi VIP termét, hogy exkluzív élményben lehessen részetek. Válassz egy romantikus filmet és élvezzétek a különterem minden előnyét. A moziélményt azzal teheted romantikussá, ha készítesz egy saját kisfilmet vagy képösszeállítást rólatok, az együtt átélt élményeitekről, melyet levetítesz a kedvesednek. A film végére pedig szerkesztőprogrammal tedd be a nagy kérdést: ”Hozzám jössz feleségül?”

Kisállat, nagy öröm

Amennyiben állatszeretők vagytok, akkor igazán aranyos ajándék lehet egy kiskutya vagy egy kiscica. Hatalmas karácsonyi masnival átkötve és egy gyűrűvel a nyakörvén, garantáltan az egyik legromantikusabb ajándék.

Romantikus piknik lovas szánozással

Pár napra vonuljatok el a világtól egy hangulatos helyre! Sétáljatok a hóesésben vagy próbáljátok ki a lovas szánozást! Nem csak tavasszal lehet piknikezni. Készítsetek be forró csokit vagy forralt bort és néhány meleg takarót! A kérdésfeltevés utáni pillanatokra pedig ne felejtsd el a pezsgőt sem! Egy romantikus, téli pihenés alatt számtalan alkalmat találhatsz a lánykérésre, akár úgy is, hogy a hóba írod a kérdést, vagy építesz egy hatalmas szívet hóból.

Lovasszán Túra a Festői Pilisben | élménypláza.hu

Egy igazán kellemes és pihentető élményben lehet része ezen a túrán a vendégeknek. A Pilist egy eddig ismeretlen arcáról ismerhetik meg, hiszen a csodálatos táj és levegő mellett a téli hótakaró különleges hangulattal ajándékozza meg az ideérkezőket. Legyen szó családi vagy páros programról, az biztos, hogy itt elbújhatnak a hétköznapok rohanó mindennapjai elől és egy kellemes órát tölthetnek a természetben.

A kérdés tálalva

Készíts romantikus vacsorát, vagy menjetek étterembe egy igazán romantikus helyre! Ha otthon maradtok, akkor gondoskodj a megfelelő dekorációról! Legyen meghitt és varázslatos, amitől különlegesnek érzi magát.

A nagy kérdést pedig tedd fel úgy, hogy elrejted a tányérja mélyén. Ehhez egyedi tányért kell készítened, melynek aljába beleírják a feliratot. Ahogy kedvesed kikanalazta a levest a tányérból, meg fogja pillantani a ”Hozzám jössz feleségül?” feliratot a legalján. Ekkor már térdelj ott mellette a gyűrűvel a kezedben. Garantáltan egyedi lánykérés.

Adventi kalendáriumba vagy karácsonyfadíszbe rejtett gyűrű

Az adventi kalendáriumkészítésről korábban már írtam. Hogy lehet ezt igazán romantikussá tenni? Azt hiszem, kevés olyan nő van, akit ne tudnál teljesen elvarázsolni azzal, hogy a 24. ablak mögé egy gyűrűt rejtesz el. Ha pedig a karácsonyfa-díszítésénél kéred meg a kezét, a gyűrűt egy karácsonyfadíszbe rejtve, akkor biztosan számíthatsz a meghatottság örömteli könnyeire.

Uraim, tiétek a terep! Használjátok a fantáziátokat és ne féljetek romantikusnak lenni! Karácsonykor bármi belefér.

fotók: Pinterest

Ha még nem talált rád az igazi, vagy barátkozni szeretnél, akkor nézd meg a Life&Trend Barát- és társkereső oldalát!


Szerző: Földi Rita

Tetszett a cikk? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Még több tipp, ötlet, recept a Facebook és az Instagram oldalamon.

Mentés

Mentés

Mentés

vissza