Rita Fitnesz Receptjei

Diétás recepteket készítek cukor és fehér liszt nélkül fogyáshoz, egészséges táplálkozáshoz.

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Toplistás élményajándékok karácsonyra

2016.12.07.

Toplistás élményajándékok karácsonyra

Ezek a legnépszerűbb élményajándékok

A megfelelő ajándék kiválasztása nehéz feladat minden karácsonykor. Nem lehet minden évben ruhaneművel, édességgel, könyvvel és egyéb tárgyi ajándékokkal kedveskedni, mert egy idő után már unalmassá válik. A karácsonyra pedig különösen igaz, hogy ilyenkor mindenből a legjobb kell.

Idén válassz élményajándékot! Hogy könnyebb legyen választani, mutatom, hogy melyek a legnépszerűbbek.

Kutyaszán túra

Téli kikapcsolódósnak is tökéletes választás egy ilyen élményajándék. A kutyaszánon ülve a megajándékozott megcsodálhatja a téli táj szépségét és élvezheti a természet nyugalmát. Akár egynapos programot is választhatsz, ahol (az időjárástól függően) a havas szerpentinek és a hótól roskadozó fenyvesek megcsodálása után, estére vissza lehet térni a kandalló melege mellé.

Kutyaszán - Jégkristály Túra

Egy tökéletes, nem mindennapi kikapcsolódást kínálunk most Önnek! Ha szívesen kizökkenne egy kicsit a monoton hétköznapokból és ráadásul még a havat is szereti, csodálja meg a pompás téli tájat ezzel az egyedülálló kalanddal! Ismerje meg a kutyákat, akik a szán előtt rohannak töretlen lelkesedéssel, akik motorjaik a szánoknak, barátok, csapattagok, társak a hóviharban.

Extrém motoros hószán túra

Ajándékozz motoros hószán túra élményt, melyben az ajándékozott a közel 200 km/h sebességgel száguldó sítalpas járművön ülve túrázhat a festői szépségű, hófedte hegyekben. Ezt a nem mindennapi élményt  még sok év múlva is kalandlázban égve fogja mesélni!

Motoros Hószán Túra | élménypláza.hu

Túra a hegyekben egy hószánon ülve? Ezen az egyedi téli élménytúrán bárki részt vehet, függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó!Profi csapattal indulhat felderíteni a festői szépségű havas tájat, egy közel 200km/h sebességgel száguldó sítalpas járművel, a hószánnal. A helyszín kristálytiszta levegője, az égig magasodó fenyők, a vastag hóréteggel borított hegyvonulatok kétség kívül rabul ejtik az arra járókat.

Saját moziterem élménye

Nagyon sokan ajándékoznak saját moziterem élményt is. A terem kibérelhető házi videók (születésnapi, esküvői, családi, stb.) megtekintésére családdal, barátokkal vagy együtt a kedveseddel. Emellett népszerű még a  főleg férfiaknak vagy gyerekeknek ajándékozott XBox vagy Playstation játéklehetőségek is. A játék egy hatalmas kivetítően, profi hangtechnikával ellátva garantáltan egyedi élményt nyújt.

Innen válogathatsz a mozitermes élményajándékok közül. 

Szélcsatornás lebegés

Nagyon népszerű ajándék a szabadesés szimulátorban átélhető lebegés élmény is. Tökéletes választás lehet az extrém sportok kedvelői számára, vagy azoknak, akik már régóta szeretnék kipróbálni az ejtőernyőzést vagy a tandemugrást, de eddig még bátortalanok voltak hozzá. Ettől biztosan megjön a bátorságuk. A szélcsatornás lebegés teljesen biztonságos.

Tapasztalt ejtőernyősök tanácsokkal látnak el és segítenek, hogy mindenki maximálisan át tudja élni az élményt. Egy ilyen ajándékkal garantált az örömszerzés, az ajándékozottad nem tudja majd letörölni a vigyort az arcáról, akárhogy is próbálná.

Innen válogathatsz a szélcsatornás lebegés élményajándékok közül.

Szélcsatorna - A Szabadesés Szimulátor | élménypláza.hu

Szélcsatorna - A Szabadesés Szimulátor Az élménypláza kínálatában ➤ https://goo.gl/KdZ9Lt Élmény leírása: Több ezer méter zuhanás, számos ejtőernyős ugrásnak megfelelő szabadesés, ez az élmény várja a résztvevőt a szélcsatornában. Ha még soha nem repült és kíváncsi milyen az ejtőernyősök élete a levegőben, ez az élmény a legjobb választás.

Autós élmények

A legnépszerűbb élményajándékok az autós élmények, ahol garantált az adrenalin. A sportkocsik hangja, a füstölgő gumik vagy a száguldás élménye nem csak az erősebb nem képviselőit hozzák lázas izgalomba, a hölgyek is örülnek egy ilyen ajándéknak, mely lehet például egy Ford Mustang GT 500 lóerős izomautó vezetés, vagy egy Ferrari vezetés.

További autós élményajándékok itt. 

500 Lóerős Ford Mustang GT Izomautó Vezetés | élménypláza.hu

Egy legendás, amerikai izomautó várja, hogy megkergessék picit a versenypályán. 500 lóerő + Adrenalin = Felejthetetlen élmény!

Akármelyiket is választod a fentiek közül, ilyen élményajándékokkal garantált az örömszerzés. Ráadásul egy élményajándék sosem megy ki a divatból, nem romlik meg és nincs még egy hasonló a polcon vagy a szekrény mélyén. Egy olyan személyes ajándékot adhatsz vele, melynek átélt élményeit még évek múlva is emlegetni fogják. Az élmény örökké megmarad és gazdagabbá tesz.

Szerző: Földi Rita

 fotók: Pinterest | élménypláza.hu | jatssznagyban.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!