Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Kereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Mit főzzek ma?

Zöldségleves vajas galuskával

Zöldségleves vajas galuskával Árszint: olcsó hozzávalók

Zellerkrémleves oregánós ropogóssal

Zellerkrémleves oregánós ropogóssal Konyha: mediterrán
Fő kategória: levesek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: őszi, téli
Alkalom: vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű

Zsályás fokhagymakrémleves

Zsályás fokhagymakrémleves Fő kategória: levesek
Étkezés: ebéd
Szezon: őszi, téli
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, tojásmentes, húsmentes

Diétás csirkeleves

2016.01.22.

Diétás csirkeleves

A fogyás szempontjából fontos a megfelelő fehérje bevitel adottságunknak megfelelő szénhidrát bevitellel kombinálva. Ha már unod a sült csirkét és rizst, és a hideg télben egy tálka forró levesre vágysz, melyet elfogyasztva az alakod miatt sem kell aggódnod, akkor ez a leves neked való.

Hozzávalók (4 személyre):

400 g csirkemell

1 db vöröshagyma

2 gerezd fokhagyma

1 ek. olívaolaj

1 db paprika

1 db paradicsom

6 db kelbimbó

2 db répa

½ db zeller

őrölt fehér bors

 

Elkészítés:

1. A húst felkockázzuk és egy lábosban a felforrósított olajon megpirítjuk. Sózzuk és borsozzuk.

2. Hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, az apró kockákra vágott répát. Sózzuk és tovább pirítjuk együtt.

3. Felöntjük vízzel és beletesszük a többi hozzávalók.30 perc alatt készre főzzük.

Levesbetétként durum Fettuccini tésztát főzzünk hozzá külön és ezzel tálaljuk.

Mentés

vissza

Hozzászólások