Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Kijevi jércemell vajas-petrezselymes karottával és burgonyapürével

Kijevi jércemell vajas-petrezselymes karottával és burgonyapürével Fő kategória: szárnyas ételek
Étkezés: ebéd
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: karácsony, szilveszter, Valentin-nap, húsvét, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 60 perc

Tonhalas kuszkusz saláta friss bazsalikommal

Tonhalas kuszkusz saláta friss bazsalikommal Konyha: mediterrán
Fő kategória: halak , saláták
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: tavaszi, nyári, őszi, téli, szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: könnyű
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes, húsmentes

Paradicsomos tonhalsaláta medvehagymás- sajtkrémes muffin kíséretében (alakbarát)

Paradicsomos tonhalsaláta medvehagymás- sajtkrémes muffin kíséretében (alakbarát) Fő kategória: halak
Étkezés: reggeli, uzsonna, vacsora
Szezon: tavaszi
Alkalom: húsvét
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 15 perc

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Hideg gyümölcsleves

2014.05.27.

Hideg gyümölcsleves

Meleg napokra ajánlom ezt a levest, amikor jól esik egy hideg, krémes üdítően gyümölcsös leves. További előnyei, hogy pofon egyszerű elkészíteni és bármilyen gyümölcsből megvalósítható.

Hozzávalók (4-6 személyre):

400 ml habtejszín

400 ml narancslé

½ citrom leve

kb. 8 dkg porcukor

1 ek. gyümölcslikőr (pl.: őszibarack vagy cseresznye)

gyümölcsök (pl.: eper, alma, narancs, körte, sárgadinnye, görögdinnye stb.)

 

Elkészítés:

1. A habtejszínt egy nagyobb tálba öntjük. Habverővel elkeverjük benne a porcukrot. Felöntjük a narancslével. Elkeverjük. A citrom levével és a likőrrel ízesítjük.

2. Belekeverjük az apró darabokra vágott gyümölcsöket és minimum 1 órára hűtőbe tesszük.

Tejszínhabbal hidegen tálaljuk.

vissza

Hozzászólások