Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Pisztáciás brokkolikrémes tészta

Pisztáciás brokkolikrémes tészta Konyha: mediterrán
Fő kategória: tészták, zöldséges ételek
Étkezés: ebéd
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 30 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, húsmentes

Sós pálcika (ropi) egészségesen

Sós pálcika (ropi) egészségesen Fő kategória: vendégvárók
Étkezés: tízórai, uzsonna
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: szilveszter, újév, farsang, húsvét, grill party
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc

Zöldfűszeres juhtúróval töltött gombafejek kuszkusszal

Zöldfűszeres juhtúróval töltött gombafejek kuszkusszal Konyha: keleti
Fő kategória: zöldséges ételek
Étkezés: ebéd
Szezon: őszi, téli, szezonfüggetlen, tavaszi, nyári
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Tarhonyaleves

2014.04.02.

Tarhonyaleves

Egyszerű és laktató leves a hétköznapokra.

Hozzávalók (4-6 személyre):

1 bögre tarhonya

1 db nagyobb vöröshagyma

1 ek. pirospaprika

½ tv paprika

1 db paradicsom

2 gerezd fokhagyma

3 db kisebb méretű burgonya

víz

étolaj

őrölt fekete bors

őrölt köménymag

 

Elkészítés:

1. Egy lábosban kevés forró étolajon megpirítjuk a tarhonyát. Félidőben hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát. A végén hozzáadjuk a felaprított fokhagymát.

A tűzről lehúzva megszórjuk fűszerpaprikával, elkeverjük, majd felengedjük vízzel. Sóval, borssal, őrölt köménymaggal ízesítjük.

2. Apró kockákra vágott paradicsomot, paprikát és forralás után burgonyát teszünk bele.

Tehetünk bele még sárgarépát is.

Ha a tarhonya és a burgonya is megpuhult, akkor elkészült a leves.

vissza

Hozzászólások