Life&Trend

Az élet hangulatos oldala, mely összehoz

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért, vagy azért, hogy barátot, társat találj.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Kereső

Keresett kifejezés:
Barát- és társkereső:
































Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Mit főzzek ma?

Kapros cukkini főzelék liszt nélkül, bőrén sült csirkemellel

Kapros cukkini főzelék liszt nélkül, bőrén sült csirkemellel Fő kategória: szárnyas ételek
Étkezés: ebéd
Szezon: nyári
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, gluténmentes, tojásmentes

Túrógombóc diétásan

Túrógombóc diétásan Fő kategória: desszertek
Szezon: tavaszi, nyári, őszi, téli, szezonfüggetlen
Étkezés: tízórai, uzsonna
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 60 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, húsmentes

Mézes-csilis csirkeszárny zöldséges sült rizzsel

Mézes-csilis csirkeszárny zöldséges sült rizzsel Fő kategória: szárnyas ételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: tavaszi, nyári, őszi, téli, szezonfüggetlen
Alkalom: vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 60 perc

Tarhonyaleves

2014.04.02.

Tarhonyaleves

Egyszerű és laktató leves a hétköznapokra.

Hozzávalók (4-6 személyre):

1 bögre tarhonya

1 db nagyobb vöröshagyma

1 ek. pirospaprika

½ tv paprika

1 db paradicsom

2 gerezd fokhagyma

3 db kisebb méretű burgonya

víz

étolaj

őrölt fekete bors

őrölt köménymag

 

Elkészítés:

1. Egy lábosban kevés forró étolajon megpirítjuk a tarhonyát. Félidőben hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát. A végén hozzáadjuk a felaprított fokhagymát.

A tűzről lehúzva megszórjuk fűszerpaprikával, elkeverjük, majd felengedjük vízzel. Sóval, borssal, őrölt köménymaggal ízesítjük.

2. Apró kockákra vágott paradicsomot, paprikát és forralás után burgonyát teszünk bele.

Tehetünk bele még sárgarépát is.

Ha a tarhonya és a burgonya is megpuhult, akkor elkészült a leves.

vissza

Hozzászólások