Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:


Konyha:


Étkezés:
Szezon:
Alkalom:


Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:

Speciális összetevő:


Népszerű témák:Szavazás

Leginkább milyen recepteket szeretnél látni az oldalon?

Szavazok

5+1 mediterrán terasz, ahol még létezni is öröm

 

5+1 mediterrán terasz, ahol még létezni is öröm

Ezek a kis ékszerdobozok tökéletesek nyári hűsöléshez

Nyáron ki akarna a lakásban lenni? Egy hangulatos teraszon, közel a természethez vidámabbak a reggelik, meghittebbek a vacsorák és nyugodtabban lehet olvasni, kikapcsolódni. A mediterrán országokban tökéletesre fejlesztették a romantikus teraszok kivitelezését. Ezekből szemezgetek most, ihletet adva azoknak, akik most tervezik saját kis ékszerdobozuk kialakítását. Meríts inspirációt ebből az 5+1 mediterrán teraszból!

1. 

Egy hangulatos teraszt a kiegészítők harmóniája tesz tökéletessé. Használd a nyár színeit és a romantikus shabby chic és vintage stílust a teraszon is, kedved és ízlésed szerint. 

Pinterest

undefined

2. 

A pergola árnyékában megpihenhetsz egy hűsítő limonádéval és egy jó könyvvel a kezedben. A pergolára különböző növényeket is futtathatsz. A vadszőlő, a szőlő vagy lilaakác ideális választás lehet. Játssz a színekkel és az illatokkal is!

Pinterest

undefined

3.

Igazi kis ékszerdoboz lesz a teraszod, ha a panorámáját úgy alakítod ki, hogy egy kerti tóra vagy medencére nézzen. A szemet gyönyörködtető kerti oázis látványával finomabbak a nyári, teraszon elköltött ebédek.

Pinterest

undefined

4. 

A fehér és kék színek alkalmazásával görög világot varázsolhatsz a teraszodra. Idézd fel a nyaralások hangulatát a saját mediterrán teraszodon! Talán még az ouzo is jobban esik itt.

Pinterest

undefined

5. 

A fa és kőburkolatok kombinációját a hangulatos fények még vonzóbbá teszik. Ideális hely ahhoz, hogy egy pohár borral a kezedben megpihenj itt egy fárasztó nap után.

Pinterest

undefined

Szerző: Földi Rita

fotók: Pinterest

vissza