Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:


Konyha:


Étkezés:
Szezon:
Alkalom:


Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:

Speciális összetevő:


Népszerű témák:Szavazás

Leginkább milyen recepteket szeretnél látni az oldalon?

Szavazok

Úgy érzed, hogy szinte a véredet szívják?

2019.08.03.

Úgy érzed, hogy szinte a véredet szívják?

Ezt vesd be, amikor szétaprózódsz teljesen!

Jönnek a feladatok, a teendők és idegesít, hogy mindenki akar valamit, mindenkinek kell valami tőled? Úgy érzed, hogy szinte a véredet szívják? A hírek frusztrálnak? Csakúgy, mint a Facebook posztok, mert állandó információ túltengésben szenvedsz, ami úgy üli meg a gyomrodat, hogy az előző falatot még meg sem emésztetted? Van megoldás.

A probléma valójában az, hogy figyelmedet apró részekre osztod. A 100%-ból megy a médiára, a körülötted nyüzsgő emberekre és még ki tudja mire? Magadra pedig jó, ha jut pár százalék. A szétaprózódásra a megoldás, az hogy nem a világra, nem másokra, hanem magadra fókuszálsz.

Önzőn hangzik, de valahogy mégsem az. Nem azt mondom, hogy ne figyelj mások problémára, csak azt, hogy közben ne veszítsd el a fókuszt önmagadról. Te mit képviselsz ebben a világban? Úgy tudsz másoknak is segíteni, ha közben önmagad lehetsz, de ha szanaszét szednek, akkor nem lehetsz teljes. Emberek vagyunk, nem tudunk egyszerre több helyen lenni, nem tudunk egyszerre több mindenre is teljes mértékben figyelni. Egy dolgot tudunk – és ezt elfelejtjük – önmagunkra figyelni.

Szerző: Földi Rita

fotó: Pixabay

vissza