Rita Fitnesz Receptjei

Diétás recepteket készítek cukor és fehér liszt nélkül fogyáshoz, egészséges táplálkozáshoz.

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Úgy érzed, hogy szinte a véredet szívják?

2019.08.03.

Úgy érzed, hogy szinte a véredet szívják?

Ezt vesd be, amikor szétaprózódsz teljesen!

Jönnek a feladatok, a teendők és idegesít, hogy mindenki akar valamit, mindenkinek kell valami tőled? Úgy érzed, hogy szinte a véredet szívják? A hírek frusztrálnak? Csakúgy, mint a Facebook posztok, mert állandó információ túltengésben szenvedsz, ami úgy üli meg a gyomrodat, hogy az előző falatot még meg sem emésztetted? Van megoldás.

A probléma valójában az, hogy figyelmedet apró részekre osztod. A 100%-ból megy a médiára, a körülötted nyüzsgő emberekre és még ki tudja mire? Magadra pedig jó, ha jut pár százalék. A szétaprózódásra a megoldás, az hogy nem a világra, nem másokra, hanem magadra fókuszálsz.

Önzőn hangzik, de valahogy mégsem az. Nem azt mondom, hogy ne figyelj mások problémára, csak azt, hogy közben ne veszítsd el a fókuszt önmagadról. Te mit képviselsz ebben a világban? Úgy tudsz másoknak is segíteni, ha közben önmagad lehetsz, de ha szanaszét szednek, akkor nem lehetsz teljes. Emberek vagyunk, nem tudunk egyszerre több helyen lenni, nem tudunk egyszerre több mindenre is teljes mértékben figyelni. Egy dolgot tudunk – és ezt elfelejtjük – önmagunkra figyelni.

Szerző: Földi Rita

fotó: Pixabay

vissza