Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Szavazás

Leginkább milyen recepteket szeretnél látni az oldalon?

Szavazok

Almával és camembert sajttal sütött afrikai harcsa

Almával és camembert sajttal sütött afrikai harcsa
Almával és camembert sajttal sütött afrikai harcsa
Fő kategória:halak
Étkezés:ebéd, vacsora
Szezon:szezonfüggetlen
Alkalom:karácsony, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség:könnyű
Elkészítési idő:max. 30 perc
Speciális összetevő:gluténmentes, tojásmentes, húsmentes, fehér cukor mentes, fehér liszt mentes
Népszerű témák:Enni és Fogyni módszer
Árszint:költséges hozzávalók

Almával és camembert sajttal sütött afrikai harcsa

A szálkamentes afrikai harcsához nagyon jól illik az alma. Ahol alma van, ott pedig kell egy kis camembert sajt is, és ha már camembert sajt, akkor legyen egy kevés dió is. Na, így alakult ki ez a halas étel. A ruccola pedig a diós ízt erősíti meg ebben a nagyszerű a fogásban.


Hozzávalók (4 személyre):

700 g bőr nélküli afrikai harcsafilé

frissen őrölt tengeri só

frissen őrölt fekete bors

½ narancs leve

1 ek. vaj

2 db savanykás alma

50 g trappista sajt

240 g camembert sajt (natúr vagy zöldborsos)


a körethez:

jázminrizs

1 marék pirított dió

1 marék ruccola

 

Elkészítés:

1.  A harcsát megmossuk, és egyforma darabokra vágjuk.  Egy jénai tálba vagy tepsibe helyezzük. Sóval, borssal megszórjuk és narancslevet locsolunk rá. 10-15 percig állni hagyjuk.

2. Az almákat meghámozzuk, a magházat kiveszzük, és felszeleteljük. Az almaszeleteket sorba rakjuk a halon, majd megszórjuk egy kevés reszelt trappista sajttal, végül camembert sajt szeleteket teszünk rá.

Egy kanál vajat teszünk még a halhoz és előmelegített 180 C fokos sütőben (alsó és felső sütés) kb. 15 percig sütjük.

Jázminrizzsel, pirított dióval és ruccolával tálaljuk.