Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Kereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Mit főzzek ma?

Zabpelyhes tejbegríz tönköly búzadarából

Zabpelyhes tejbegríz tönköly búzadarából Konyha: magyar
Fő kategória: desszertek
Étkezés: reggeli, ebéd
Szezon: tavaszi, nyári, őszi, téli, szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 30 perc

Tejfölös gombaleves vajas galuskával

Tejfölös gombaleves vajas galuskával Árszint: olcsó hozzávalók

Korhelyleves

Korhelyleves Konyha: magyar
Fő kategória: levesek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: téli
Alkalom: szilveszter, újév
Elkészítési nehézség: könnyű

Diétás raffaello golyó proteinnel

Diétás raffaello golyó proteinnel
Diétás raffaello golyó proteinnel
Fő kategória:desszertek
Étkezés:tízórai, uzsonna
Szezon:szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség:könnyű
Elkészítési idő:max. 90 perc
Speciális összetevő:fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, tojásmentes, húsmentes
Népszerű témák:Enni és Fogyni módszer, diétás nassolnivaló, karácsonyi sütemények, sütés nélkül, testépítős ételek
Árszint:költséges hozzávalók

Diétás raffaello golyó proteinnel

Imádom ezt a receptet, mert nagyon egyszerűen és gyorsan elkészül, a végeredmény pedig mindig fantasztikus. Edzés előtti nasinak is kitűnő.


Hozzávalók (9 db-hoz):

250 g zsírszegény túró

40 g eritrit

200 ml tej 1,5%-os (lehet gabonatej is)

30 g zabkorpa

60 g kókusz-reszelék

10 g reszelt citromhéj

10 g vaníliás fehérjepor

9 db egész mandula szem

 

Elkészítés:

1. A tejet kimérjük egy lábosba, hozzáadjuk a zabkorpát, az eritritet, és sűrű krémmé főzzük, alacsony hőfokon gyakran kevergetve. Ha elkészült, akkor hagyjuk kihűlni, ekkor a kókuszreszelék ¼ részét hozzákeverjük.

2. Amikor teljesen kihűlt, akkor hozzáadjuk az áttört túrót és a reszelt citromhéjat. Nedves kézzel golyókat formázunk, mandula szemet nyomunk a közepébe és kókuszreszelékben meghempergetjük. Hűtőben 1-2 órát állni hagyjuk.