Life&Trend

Az élet hangulatos oldala, mely összehoz

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért, vagy azért, hogy barátot, társat találj.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Sótésztában sült citromos-kakukkfüves csirkemell

Sótésztában sült citromos-kakukkfüves csirkemell Fő kategória:
Árszint: olcsó hozzávalók

Gyulaival töltött sertéskaraj

Gyulaival töltött sertéskaraj Konyha: magyar
Fő kategória: sertés ételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: karácsony, szilveszter, újév, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű

Gombapörkölt

Gombapörkölt Konyha: magyar
Fő kategória: zöldséges ételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Alkalom: vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc

Kereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Barát- és társkereső:
































Gombapörkölt

Gombapörkölt
Gombapörkölt
Gombapörkölt
Konyha:magyar
Fő kategória:zöldséges ételek
Étkezés:ebéd, vacsora
Alkalom:vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség:könnyű
Elkészítési idő:max. 30 perc
Speciális összetevő:gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, húsmentes, fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, laktózmentes
Népszerű témák:Enni és Fogyni módszer, testépítős ételek
Árszint:olcsó hozzávalók

Gombapörkölt

Imádom a magyar konyhát, már csak amiatt is, hogy szinte bármiből tud pörköltet csinálni. A gombapöri kedvenc ételeim listájának csúcsán helyezkedik el.

 

Hozzávalók (2-3 személyre):

0,5 kg csiperkegomba

1 db tv paprika

1 db paradicsom

2 db vöröshagyma

őrölt fekete bors

morzsolt majoránna

fűszerpaprika

étolaj

 

Elkészítés:

1. Étolajon üvegesre pirítjuk a finomra vágott vöröshagymát. Tűzről lehúzva megszórjuk fűszerpaprikával és elkeverjük.

2.Hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot és a paprikát, majd kevés vízzel felöntjük. Visszatesszük a tűzre, és ha már elforrta a levét, akkor hozzáadjuk a nagyobb kockákra vágott gombát. Sózzuk, borsozzuk és majoránnát szórunk rá. Készre pároljuk.

Rizzsel vagy tésztával tálaljuk. Aki szereti, tejfölt is tehet rá.