Life&Trend

Az élet hangulatos oldala, mely összehoz

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért, vagy azért, hogy barátot, társat találj.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Héjában sült burgonya vajas retekkel és tzazikivel

Héjában sült burgonya vajas retekkel és tzazikivel Konyha: mediterrán
Fő kategória: zöldséges ételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: tavaszi, nyári
Alkalom: grill party, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű

Medvehagyma-krémleves ropogósra sült sonkával

Medvehagyma-krémleves ropogósra sült sonkával Fő kategória: levesek
Konyha: magyar
Étkezés: ebéd
Szezon: tavaszi
Alkalom: húsvét, vasárnapi ebéd
Elkészítési idő: max. 30 perc

Spaghetti Parma (e Funghi) – azaz sonkás-gombás spagetti

Spaghetti Parma (e Funghi) – azaz sonkás-gombás spagetti Konyha: mediterrán
Fő kategória: tészták
Étkezés: ebéd
Szezon: tavaszi, nyári, őszi, téli, szezonfüggetlen
Alkalom: húsvét
Elkészítési nehézség: könnyű

Kereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Barát- és társkereső:
































Hideg gyümölcsleves

Hideg gyümölcsleves
Hideg gyümölcsleves
Fő kategória:levesek
Étkezés:ebéd
Szezon:nyári
Elkészítési nehézség:könnyű
Elkészítési idő:max. 60 perc
Speciális összetevő:gluténmentes, tojásmentes, húsmentes
Árszint:olcsó hozzávalók
Népszerű témák:sütés nélkül, villámgyors receptek elfoglalt embereknek

Hideg gyümölcsleves

Meleg napokra ajánlom ezt a levest, amikor jól esik egy hideg, krémes üdítően gyümölcsös leves. További előnyei, hogy pofon egyszerű elkészíteni és bármilyen gyümölcsből megvalósítható.

 

Hozzávalók (4-6 személyre)

400 ml habtejszín (OKÉ)

400 ml narancslé

½ citrom leve

kb. 8 dkg porcukor

1 ek. gyümölcslikőr (pl.: őszibarack vagy cseresznye)

gyümölcsök (pl.: eper, alma, narancs, körte, sárgadinnye, görögdinnye stb.)

 

Elkészítés

1. A habtejszínt egy nagyobb tálba öntjük. Habverővel elkeverjük benne a porcukrot. Felöntjük a narancslével. Elkeverjük. A citrom levével és a likőrrel ízesítjük.

2. Belekeverjük az apró darabokra vágott gyümölcsöket és minimum 1 órára hűtőbe tesszük.

Tejszínhabbal hidegen tálaljuk.