Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Egyszerű almakrémes papucs leveles tésztából

Egyszerű almakrémes papucs leveles tésztából Fő kategória: desszertek, vendégvárók
Étkezés: tízórai, uzsonna
Szezon: őszi, szezonfüggetlen
Alkalom: szilveszter, Halloween
Elkészítési nehézség: könnyű
Speciális összetevő: húsmentes

Camembert sajttal töltött sült alma

Camembert sajttal töltött sült alma Fő kategória: vendégvárók, előételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: őszi
Alkalom: húsvét, Halloween, Márton-nap, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc

Vega újhagymás quesadilla és nachos csípős salsa szósszal

Vega újhagymás quesadilla és nachos csípős salsa szósszal Konyha: keleti
Fő kategória: előételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 60 perc

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Kókuszos-csokis puding

Kókuszos-csokis puding
Kókuszos-csokis puding
Fő kategória:desszertek
Étkezés:tízórai, uzsonna
Szezon:szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség:könnyű
Elkészítési idő:max. 15 perc
Speciális összetevő:tojásmentes, húsmentes
Népszerű témák:villámgyors receptek elfoglalt embereknek
Árszint:olcsó hozzávalók

Kókuszos-csokis puding

Egy végtelenül egyszerű desszertről van szó, ami egyszerűségénél fogva csodás ízeket kínál. Olyasmi az íze, mint egy bon bon meggyes csokoládénak.

 

Hozzávalók (4 adaghoz):

80 g (2 zacskó) csokis pudingpor

kb. 0,5 l tej

egy marék kókuszreszelék

cukor ízlés szerint

2 ek. magozott meggy (a leve is)

2 ek. meggypálinka vagy cseresznye pálinka

díszítésnek menta és narancshéj

 

Elkészítés:

1. Egy lábosban felforraljuk a tejet. Közben a pudingport egy keverőtálba öntjük, és kevés tejet hozzáadva habverővel csomómentesre keverjük.

2. Ha a tej felforrt, akkor beleöntjük a pudingkeveréket. Ízlés szerint adunk hozzá cukrot. Folyamatosan kevergetjük, mert könnyen le tud égni az alja.

3. Végül beletesszük a kókuszreszeléket, a meggyet, egy kevés meggylevet és a meggypálinkát is. Ha felforrt, akkor kész van.

4. A pudingot kihűtjük és mentalevéllel, valamint narancshéjjal díszítjük. (A narancshéj díszítést burgonyahámozó segítségével készítjük el.)