Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Kereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Mit főzzek ma?

Ponty halászlé

Ponty halászlé Konyha: magyar
Fő kategória: levesek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: téli, szezonfüggetlen
Alkalom: karácsony
Elkészítési nehézség: közepes

Zöldségleves vajas galuskával

Zöldségleves vajas galuskával Árszint: olcsó hozzávalók

Sótésztában sült citromos-kakukkfüves csirkemell

Sótésztában sült citromos-kakukkfüves csirkemell Fő kategória:
Árszint: olcsó hozzávalók

Spenótos túrókrém

Spenótos túrókrém
Spenótos túrókrém
Spenótos túrókrém
Spenótos túrókrém
Fő kategória:vendégvárók, zöldséges ételek
Étkezés:reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
Szezon:tavaszi
Alkalom:húsvét
Elkészítési nehézség:könnyű
Elkészítési idő:max. 60 perc
Speciális összetevő:fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, gluténmentes, tojásmentes, húsmentes
Népszerű témák:Enni és Fogyni módszer, diétás nassolnivaló, sütés nélkül, villámgyors receptek elfoglalt embereknek, testépítős ételek
Árszint:olcsó hozzávalók

Spenótos túrókrém

Egy könnyen elkészíthető fehérjedús krém, nemcsak testépítőknek. Kenheted kenyérre, de zöldségmártogatósnak is nagyon finom, vagy fogaszthatod házi ropival is. 

 

Hozzávalók (kb. 8 adag)

170 g friss spenót

125 g natúr krémsajt (Tolle)

olívaolaj

őrölt feketebors

1 csipet őrölt szerecsendió

80 g főzőtejszín 21%-os

250 g túró

1 csomó petrezselyemzöld

 

Elkészítés

1. A spenótot megtisztítjuk, szárait letépkedjük és felaprítjuk nagyobb darabokra.

2. Kevés olívaolajon a fűszerekkel megfonnyasztjuk.

3. Ezután aprítógépbe tesszük a krémsajttal és a tejszínnel együtt. Összekeverjük.

4. Kézzel hozzákeverjük a túrót és a finomra vágott petrezselymet is.

Hűtőben 1-2 óráig tároljuk, hogy összeérjenek az ízek és kicsit sűrűbb legyen.