Life&Trend

Az élet hangulatos oldala, mely összehoz

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért, vagy azért, hogy barátot, társat találj.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Kakukkfüves omlós sült csirke barackos szőlőraguval

Kakukkfüves omlós sült csirke barackos szőlőraguval Fő kategória: szárnyas ételek
Étkezés: ebéd
Szezon: őszi
Alkalom: szüret, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 60 perc

Túrógombóc nektarinos mascarponéval

Túrógombóc nektarinos mascarponéval Fő kategória: desszertek
Étkezés: tízórai, uzsonna
Szezon: nyári
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 60 perc
Speciális összetevő: húsmentes

Kivis-banános joghurtital

Kivis-banános joghurtital Fő kategória: italok
Szezon: tavaszi, szezonfüggetlen
Étkezés: tízórai, uzsonna
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 15 perc
Speciális összetevő: tojásmentes, húsmentes, fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, gluténmentes

Kereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Barát- és társkereső:
































Tarhonyaleves

Tarhonyaleves
Tarhonyaleves
Árszint:olcsó hozzávalók

Tarhonyaleves

Egyszerű és laktató leves a hétköznapokra.

 

Hozzávalók (4-6 személyre):

1 bögre tarhonya

1 db vöröshagyma

1 ek. pirospaprika

½ tv paprika

1 db paradicsom

2 gerezd fokhagyma

3 db kisebb méretű burgonya

víz

étolaj

őrölt fekete bors

őrölt köménymag

 

Elkészítés:

1. Egy lábosban kevés forró étolajon megpirítjuk a tarhonyát. Félidőben hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát. A végén hozzáadjuk a felaprított fokhagymát.

A tűzről lehúzva megszórjuk fűszerpaprikával, elkeverjük, majd felengedjük vízzel. Sóval, borssal, őrölt köménymaggal ízesítjük.

2. Apró kockákra vágott paradicsomot, paprikát és forralás után burgonyát teszünk bele.

Tehetünk bele még sárgarépát is.

Ha a tarhonya és a burgonya is megpuhult, akkor elkészült a leves.