Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Hideg meggyleves

Hideg meggyleves Konyha: magyar
Fő kategória: levesek
Étkezés: ebéd
Szezon: nyári, szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 60 perc

Zöldborsóleves vajas galuskával

Zöldborsóleves vajas galuskával Konyha: magyar
Fő kategória: levesek
Étkezés: ebéd
Szezon: őszi, téli, szezonfüggetlen, tavaszi, nyári
Alkalom: vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: közepes

Kivis-zöldalmás smoothie édesköménnyel

Kivis-zöldalmás smoothie édesköménnyel Fő kategória: italok
Étkezés: reggeli, tízórai
Szezon: tavaszi, szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 15 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, húsmentes

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Tarhonyaleves

Tarhonyaleves
Tarhonyaleves
Elkészítési idő (perc):30
Speciális összetevők figyelembe vétele:Laktózmentes, Vegetáriánus
Árszint:olcsó hozzávalók

Tarhonyaleves

Egyszerű és laktató leves a hétköznapokra.

 

Hozzávalók (4-6 személyre):

1 bögre tarhonya

1 db vöröshagyma

1 ek. pirospaprika

½ tv paprika

1 db paradicsom

2 gerezd fokhagyma

3 db kisebb méretű burgonya

víz

étolaj

őrölt fekete bors

őrölt köménymag

 

Elkészítés:

1. Egy lábosban kevés forró étolajon megpirítjuk a tarhonyát. Félidőben hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát. A végén hozzáadjuk a felaprított fokhagymát.

A tűzről lehúzva megszórjuk fűszerpaprikával, elkeverjük, majd felengedjük vízzel. Sóval, borssal, őrölt köménymaggal ízesítjük.

2. Apró kockákra vágott paradicsomot, paprikát és forralás után burgonyát teszünk bele.

Tehetünk bele még sárgarépát is.

Ha a tarhonya és a burgonya is megpuhult, akkor elkészült a leves.