Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Alakbarát gyömbéres paprikás csirke

Alakbarát gyömbéres paprikás csirke Fő kategória: szárnyas ételek
Étkezés: ebéd
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: szilveszter, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 60 perc

Mediterrán csirkemell bazsalikomos sült burgonyával

Mediterrán csirkemell bazsalikomos sült burgonyával Konyha: mediterrán
Fő kategória: szárnyas ételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: téli, szezonfüggetlen, tavaszi, nyári, őszi
Alkalom: vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű

Rakott cukkini bolognai mártással

Rakott cukkini bolognai mártással Konyha: mediterrán
Fő kategória: sertés ételek
Étkezés: vacsora, ebéd
Elkészítési idő: max. 60 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, gluténmentes, tojásmentes
Népszerű témák: Enni és Fogyni módszer, testépítős ételek

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Nyemecz Szandra (Cooking with fantasy) : Cukkinis-répás-rákos üvegtészta

2016.02.24.

Nyemecz Szandra (Cooking with fantasy) : Cukkinis-répás-rákos üvegtészta

A Cooking with fantasy blog írója Nyemecz Szandra küldte be ezt a receptet.

,,2016-os cél: kevesebb csirke, sertés, pulyka fogyasztása. El is készült egy nagyon finom, könnyű vacsora.”

Hozzávalók:

üvegtészta

kb. 15 darab rák

fél cukkini

1 répa

1 doboz főzőtejszín (250 ml) (rizstejszín, laktózmentes tejszín)

6 db koktélparadicsom

1 ek. balzsamecet

olívaolaj

fél citrom

oregánó

Elkészítés:

Rák:
A rákokat forró olívaolajban süssük addig, amíg szép rózsaszínű lesz mindkét oldaluk.
Ha elkészültek, locsoljuk meg őket balzsamecettel, 1 ek. olívaolajjal, fél citrom levével.
Adjunk hozzá koktélparadicsomokat, amiket 4 részre vágtunk.

Szósz:
Az olívaolajat melegítsük fel.
Egy répát pucoljunk meg, és krumpli hámozóval vágjunk le belőle hosszú vékony csíkokat.
Egy fél cukkinit vágjunk apró kockákra.
Tegyük az olívaolajra a zöldségeket, és közepes lángon főzzük addig, míg megpuhulnak.
Öntsük fel a tejszínnel, sózzuk, adjunk hozzá oregánót.
Picit forraljuk be.

Tészta:
Az üvegtésztát készítsük el előírás szerint. (5 perc főzés forrás után)

Az eredeti receptet itt találjátok.

Nyemecz Szandra

Cooking with fantasy

Ez a recept versenyzik a ”Tudatosan táplálkozom” Receptverseny bloggereknek és életmódváltóknak című receptversenyen.

Ha tetszik, akkor szavazz rá és oszd meg facebookon. Egy szavazat = 1 facebook LIKE

A nyertes az lesz, akinek a receptje a legtöbb LIKE-ot kapja a blogomon 2016. március 27-ig.

Te is indulnál a versenyen? Itt találod a versenykiírást.

Nézd meg, hogy a többi versenyző mit küldött be.

vissza

Hozzászólások