Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Kereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Mit főzzek ma?

Zabpelyhes tejbegríz tönköly búzadarából

Zabpelyhes tejbegríz tönköly búzadarából Konyha: magyar
Fő kategória: desszertek
Étkezés: reggeli, ebéd
Szezon: tavaszi, nyári, őszi, téli, szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 30 perc

Zellerkrémleves oregánós ropogóssal

Zellerkrémleves oregánós ropogóssal Konyha: mediterrán
Fő kategória: levesek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: őszi, téli
Alkalom: vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű

Spenótos túrókrém

Spenótos túrókrém Fő kategória: vendégvárók, zöldséges ételek
Étkezés: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
Szezon: tavaszi
Alkalom: húsvét
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 60 perc

Putóczki Gáborné : Almával-mozzarellával töltött csirkemell

2016.02.18.

Putóczki Gáborné : Almával-mozzarellával töltött csirkemell

Nem tartalmaz glutént, cukrot, tojást!

Hozzávalók (4 főre):

4 szelet csirkemell filé

2 db savanykás alma

100g mozzarella light

adalékmentes só

borsikafű

rozmaring

őrölt fahéj


Elkészítés:

1. A csirkemelleket szétnyitom, kiklopfolom, sózom, befűszerezem.

2. Az almákat kettévágom, a magházat kiveszem, majd apró kockákra vágom.

3.  A mozzarellát apró darabokra csipkedem (Jamie Oliver szerint nem szabad késsel vágni) és összekeverem az almakockákkal. Csipet fahéjjal megszórom, és ezzel a töltelékkel töltöm a csirkemelleket.

4. Félbe hajtottam, kókuszzsírral kent tepsibe rakom, kevés reszelt sajttal megszórom és 180 °C-on 20-25 perc alatt készre sütöm.

Köretnek: párolt zöldségeket és barna rizst ajánlok. Én friss salátával és barna rizzsel tálaltam.

Putóczki Gáborné

Ez a recept versenyzik a ”Tudatosan táplálkozom” Receptverseny bloggereknek és életmódváltóknak című receptversenyen.

Ha tetszik, akkor szavazz rá és oszd meg facebookon. Egy szavazat = 1 facebook LIKE

A nyertes az lesz, akinek a receptje a legtöbb LIKE-ot kapja a blogomon 2016. március 27-ig.

Te is indulnál a versenyen? Itt találod a versenykiírást.

Nézd meg, hogy a többi versenyző mit küldött be.

vissza

Hozzászólások