Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Fetás mediterrán lecsó sütőben sütve

Fetás mediterrán lecsó sütőben sütve Konyha: magyar, mediterrán
Fő kategória: előételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: nyári
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc

Sült csirkemell kapros-joghurtos uborkasalátával (alakbarát, gluténmentes, low carb)

Sült csirkemell kapros-joghurtos uborkasalátával (alakbarát, gluténmentes, low carb) Fő kategória: szárnyas ételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: nyári
Alkalom: grill party
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc

Gundel-palacsinta

Gundel-palacsinta Konyha: magyar
Fő kategória: desszertek
Étkezés: uzsonna
Alkalom: Valentin-nap
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 30 perc

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Putóczki Gáborné : "Mindenmentes" zabkeksz

2016.02.18.

Putóczki Gáborné :  "Mindenmentes" zabkeksz

Mindenmentes: nem tartalmaz glutént, tejet,tojást, cukrot!

Hozzávalók (kb. 20 db):

10 dkg nyírfacukor vagy méz (termelői)

15 dkg Liga margarin

10 dkg étcsokoládé

10 dkg GM zabpehelyliszt

15 dkg GM zabpehely

1 teáskanál őrölt fahéj

fél teáskanál szódabikarbóna

1 csipet adalékmentes só


Elkészítés:

1. Előmelegítem  a sütőt 175 °C-ra.

A zabpehelylisztet elkeverem a zabpehellyel, a fahéjjal, a szódabikarbónával és a sóval.

2. A margarint a mézet és a csokoládét megolvasztom, majd összekeverem a száraz alapanyagokkal. Pihentessük fél órára a hűtőben.

3. A tésztából diónyi nagyságú golyókat formálok, sütőpapírral bélelt tepsibe rakom, és egy villa segítségével lelapítom.

Előmelegített sütőben 175 °C-on, 10-15 perc alatt megsütöm.

Putóczki Gáborné

Ez a recept versenyzik a ”Tudatosan táplálkozom” Receptverseny bloggereknek és életmódváltóknak című receptversenyen.

Ha tetszik, akkor szavazz rá és oszd meg facebookon. Egy szavazat = 1 facebook LIKE

A nyertes az lesz, akinek a receptje a legtöbb LIKE-ot kapja a blogomon 2016. március 27-ig.

Te is indulnál a versenyen? Itt találod a versenykiírást.

Nézd meg, hogy a többi versenyző mit küldött be.

vissza

Hozzászólások