Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Afrikai harcsafilé Kárpáti módra vajas-petrezselymes hordóburgonyával

Afrikai harcsafilé Kárpáti módra vajas-petrezselymes hordóburgonyával Konyha: magyar
Fő kategória: halak
Étkezés: ebéd
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: karácsony, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: nehéz

No.1 fitness reggeli: Cottage cheese melegszendvics ruccolàs tonhalsalàtàval

No.1 fitness reggeli: Cottage cheese melegszendvics ruccolàs tonhalsalàtàval Konyha: mediterrán
Fő kategória: halak
Étkezés: reggeli
Szezon: szezonfüggetlen, tavaszi, nyári, őszi, téli
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 15 perc

Paradicsomos mozzarella saláta

Paradicsomos mozzarella saláta Konyha: mediterrán
Fő kategória: saláták
Étkezés: reggeli, vacsora
Alkalom: grill party
Szezon: tavaszi, nyári, őszi, téli, szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: könnyű

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Putóczki Gáborné : "Mindenmentes" zabkeksz

2016.02.18.

Putóczki Gáborné :  "Mindenmentes" zabkeksz

Mindenmentes: nem tartalmaz glutént, tejet,tojást, cukrot!

Hozzávalók (kb. 20 db):

10 dkg nyírfacukor vagy méz (termelői)

15 dkg Liga margarin

10 dkg étcsokoládé

10 dkg GM zabpehelyliszt

15 dkg GM zabpehely

1 teáskanál őrölt fahéj

fél teáskanál szódabikarbóna

1 csipet adalékmentes só


Elkészítés:

1. Előmelegítem  a sütőt 175 °C-ra.

A zabpehelylisztet elkeverem a zabpehellyel, a fahéjjal, a szódabikarbónával és a sóval.

2. A margarint a mézet és a csokoládét megolvasztom, majd összekeverem a száraz alapanyagokkal. Pihentessük fél órára a hűtőben.

3. A tésztából diónyi nagyságú golyókat formálok, sütőpapírral bélelt tepsibe rakom, és egy villa segítségével lelapítom.

Előmelegített sütőben 175 °C-on, 10-15 perc alatt megsütöm.

Putóczki Gáborné

Ez a recept versenyzik a ”Tudatosan táplálkozom” Receptverseny bloggereknek és életmódváltóknak című receptversenyen.

Ha tetszik, akkor szavazz rá és oszd meg facebookon. Egy szavazat = 1 facebook LIKE

A nyertes az lesz, akinek a receptje a legtöbb LIKE-ot kapja a blogomon 2016. március 27-ig.

Te is indulnál a versenyen? Itt találod a versenykiírást.

Nézd meg, hogy a többi versenyző mit küldött be.

vissza

Hozzászólások