Life&Trend

Az élet hangulatos oldala, mely összehoz

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért, vagy azért, hogy barátot, társat találj.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Kereső

Keresett kifejezés:
Barát- és társkereső:
































Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Mit főzzek ma?

Pikáns szezámmagos-brokkolis karaj

Pikáns szezámmagos-brokkolis karaj Konyha: keleti
Fő kategória: sertés ételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 30 perc
Speciális összetevő: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes

Rizsfelfújt málnaöntettel (rizskoch)

Rizsfelfújt málnaöntettel (rizskoch) Konyha: magyar
Fő kategória: desszertek
Étkezés: tízórai, uzsonna
Szezon: tavaszi, nyári
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 60 perc

Tárkonyos sertésragu zellerrel és római köménnyel (alakbarát, gluténmentes)

Tárkonyos sertésragu zellerrel és római köménnyel (alakbarát, gluténmentes) Fő kategória: sertés ételek
Étkezés: ebéd
Szezon: tavaszi, nyári, őszi, téli, szezonfüggetlen
Alkalom: újév
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 60 perc

Putóczki Gáborné : Spenótkrém leves

2016.02.18.

Putóczki Gáborné : Spenótkrém leves

Spenótkrém leves tej-, tojás-, cukor-, gluténmentesen

Hozzávalók (4 főre):

200 g friss spenót

3 gerezd fokhagyma

kókuszzsír

3-4 db közepes krumpli

2-3 dl rizstej

cayenne-i bors

kurkuma

adalékmentes só

szerecsendió

Tálaláshoz (fényképezéshez): pirított teljes kiőrlésű kenyér kocka, vagy GM kenyérkocka

 

Elkészítés:

1. A spenótot forrásban lévő vízben 2 percig főzöm, szűrőben lecsepegtetem.

2. A kókuszzsírt felforrósítom, megfuttatom rajta az apróra vágott fokhagymát, hozzáadom a krumplit felengedem vízzel és puhára főzöm, hozzáadom a spenótot, sót, cayenne-i borsot, kurkumát, szerecsendiót.

3. Botmixerrel turmixolom, rizstejjel ízlés szerinti állagúra hígítom.

Tálaláskor sütőben pirított, teljes kiőrlésű kenyérkockával kínálom, illetve GM pirított kenyérkockával.

Putóczki Gáborné

Ez a recept versenyzik a ”Tudatosan táplálkozom” Receptverseny bloggereknek és életmódváltóknak című receptversenyen.

Ha tetszik, akkor szavazz rá és oszd meg facebookon. Egy szavazat = 1 facebook LIKE

A nyertes az lesz, akinek a receptje a legtöbb LIKE-ot kapja a blogomon 2016. március 27-ig.

Te is indulnál a versenyen? Itt találod a versenykiírást.

Nézd meg, hogy a többi versenyző mit küldött be.

vissza

Hozzászólások