Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Csúsztatott palacsinta puncsmártással

Csúsztatott palacsinta puncsmártással Konyha: magyar
Fő kategória: desszertek
Étkezés: tízórai, uzsonna
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: Valentin-nap, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: közepes

Cukkíni-kápia vega nyárs bulgurral, sajtmártással és zeller chipsszel

Cukkíni-kápia vega nyárs bulgurral, sajtmártással és zeller chipsszel Fő kategória: köret
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: nyári, szezonfüggetlen
Alkalom: grill party, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 60 perc

No.1 fitness reggeli: Cottage cheese melegszendvics ruccolàs tonhalsalàtàval

No.1 fitness reggeli: Cottage cheese melegszendvics ruccolàs tonhalsalàtàval Konyha: mediterrán
Fő kategória: halak
Étkezés: reggeli
Szezon: szezonfüggetlen, tavaszi, nyári, őszi, téli
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 15 perc

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Rakó Éva : Kapros káposztafőzelék sárgarépás fasírttal

2016.03.01.

Rakó Éva : Kapros káposztafőzelék sárgarépás fasírttal

A receptet Rakó Éva (facebook oldal: PaleoEva) küldte be.

Elkészítés:

1. 1 kg körüli fejes káposztát fél cm szélesre felcsíkoztam, kevés vizet tettem  alá, megszórtam szárított kaporral, és puhára pároltam, sóval ízesítettem.

2. Kókuszkrémmel, 1ek. nyílgyökérliszttel és kevés vízzel kevert habarással besűrítettem.

3. A sárgarépás fasírtból én nagyobb mennyiséget készítettem. A hozzávalók felezhetőek.

2 kg darált húshoz 4 db egész tojást adtam és 3 sárgarépát nyersen belereszeltem. 1 közepes fej vöröshagyma, 5 gerezd fokhagyma, só, frissen őrölt bors,pirospaprika majoránna, petrezselyem zöld apróra vágva vagy szárított . Összedolgoztam.

Hengerformára alakítva, sütőpapírral bélelt tepsiben pirosra sütöttem.

180 fokon kb. fél óra - 40 perc max.

Rakó Éva

Az eredeti receptet itt találjátok.

Ez a recept versenyzik a ”Tudatosan táplálkozom” Receptverseny bloggereknek és életmódváltóknak című receptversenyen.

Ha tetszik, akkor szavazz rá és oszd meg facebookon. Egy szavazat = 1 facebook LIKE

A nyertes az lesz, akinek a receptje a legtöbb LIKE-ot kapja a blogomon 2016. március 27-ig.

Te is indulnál a versenyen? Itt találod a versenykiírást.

Nézd meg, hogy a többi versenyző mit küldött be.

vissza

Hozzászólások