Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Testépítős spenótos csirkemell

Testépítős spenótos csirkemell Fő kategória: szárnyas ételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, gluténmentes, tojásmentes

Pikáns szezámmagos-brokkolis karaj

Pikáns szezámmagos-brokkolis karaj Konyha: keleti
Fő kategória: sertés ételek
Étkezés: vacsora, ebéd
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 30 perc
Speciális összetevő: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes

Gombás pirítós

Gombás pirítós Étkezés: reggeli
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: karácsony, szilveszter, újév, húsvét, grill party
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 15 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes, húsmentes

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Amerikai káposztasaláta

2013.11.23.

Amerikai káposztasaláta

Ez egy vitaminokban gazdag saláta, melyet főként sült húsokhoz ajánlok (pl.: nyáron grillezéskor is nagy sikert arathat, de a rántott csirkecombot is igazán különlegessé teheti, mint ahogyan a csirkés gyorsétteremben is van –egyébként az íze is hasonló-) Ha light majonézt használunk, és cukor helyett édesítőszert, akkor diétánkba is beilleszthetjük.

Hozzávalók (4 személyre):

1 db közepes méretű fejes káposzta

2 db kisebb vöröshagyma

2 db közepes méretű sárgarépa

2 dl majonéz

1 dl tej

2 pohár natúr joghurt

fél citrom leve

2- 3 evőkanál méz vagy cukor


Elkészítés:

1. A káposztát és a répát is sajtreszelőn lereszeljük. (Ez a legfárasztóbb része.) A káposztát besózzuk és állni hagyjuk 5-10 percig.

A hagymát nagyon apró kockára vágjuk.

2. A többi hozzávalót egy nagy tálban elkeverjük. Édeskés ízűnek kell lennie, de ízlés szerint változtathatjuk a hozzávalók arányát.

3. A lereszelt káposzta levét először alaposan kinyomkodjuk, majd a káposztát a mártásba keverjük a sárgarépával együtt.

Hagyjuk állni a hűtőben legalább 3 órát.

vissza

Hozzászólások