Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Legnépszerűbb

Amerikai káposztasaláta

2013.11.23.

Amerikai káposztasaláta

Ez egy vitaminokban gazdag saláta, melyet főként sült húsokhoz ajánlok (pl.: nyáron grillezéskor is nagy sikert arathat, de a rántott csirkecombot is igazán különlegessé teheti, mint ahogyan a csirkés gyorsétteremben is van –egyébként az íze is hasonló-) Ha light majonézt használunk, és cukor helyett édesítőszert, akkor diétánkba is beilleszthetjük.

Hozzávalók (4 személyre):

1 db közepes méretű fejes káposzta

2 db kisebb vöröshagyma

2 db közepes méretű sárgarépa

2 dl majonéz

1 dl tej

2 pohár natúr joghurt

fél citrom leve

2- 3 evőkanál méz vagy cukor


Elkészítés:

1. A káposztát és a répát is sajtreszelőn lereszeljük. (Ez a legfárasztóbb része.) A káposztát besózzuk és állni hagyjuk 5-10 percig.

A hagymát nagyon apró kockára vágjuk.

2. A többi hozzávalót egy nagy tálban elkeverjük. Édeskés ízűnek kell lennie, de ízlés szerint változtathatjuk a hozzávalók arányát.

3. A lereszelt káposzta levét először alaposan kinyomkodjuk, majd a káposztát a mártásba keverjük a sárgarépával együtt.

Hagyjuk állni a hűtőben legalább 3 órát.

vissza

Hozzászólások