• Vagány Receptek e-book
  • Életmódváltó Csomag - Étrend és Receptek
  • Megjelent könyveim
  • Fitnesz édességek könyv
  • Enni és Fogyni ebook

5+1 ihlető erkély, ahol még létezni is öröm

2017.04.24.

5+1 ihlető erkély, ahol még létezni is öröm

Virágok, puha párnák és meghitt fények egy aprócska erkélyen

Nemcsak egy nagy kertben, hanem egy pici erkélyen is megteremtheted a kerti hangulatot! Csupán néhány üde növény, dekoratív kiegészítők és némi hangulatvilágítás kell hozzá, és máris kész a saját oázisod, ahol még létezni is öröm lesz. Meríts inspirációt ebből az 5+1 ihlető erkélyből!


1. A kis kedvencek is élvezik a mini kertet, melyet puha párnákkal még kényelmesebbé tehetsz.

Pinterest

undefined


2. Ezen a modern stílusú erkélyen a fa kiegészítők biztosítják a természetközeli feelinget. Ha nagyobb baráti társasággal rendelkezel, ideális választás lehet.

Pinterest

undefined


3. Ki mondta, hogy egy pici erkélyen nem lehet meghitt hangulatot teremtetni? Ez az erkély tökéletes hely ahhoz, hogy bekuckózz egy jó könyvvel vagy egy pohár finom borral.

Pinterest

undefined


4. Ezen a teraszon órákig ejtőzhetsz. Vedd körbe magad fűszernövényekkel is, így az aromaterápia is biztosított lesz.

Pinterest

undefined

5. Fogyaszd el itt a reggelidet vagy a délutáni frissítődet! Ezen a napfényes, virágokkal teli teraszon garantált a jókedv.

Pinterest

undefined


5+1. A kedvencem ez az igazán csajos hangulatú erkély, ami az esti órákban is tökéletes helyszín az Énidő önfeledt eltöltéséhez. 

Pinterest

undefined


Szerző: Földi Rita

fotók: Pinterest


vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Szerző: Földi Rita

Földi Rita: szakács, táplálkozási tanácsadó, életmódblogger

Fitnesz blogomon bebizonyítom, hogy a diétás ételek is lehetnek ínycsiklandóan finomak. Felejtsd el az önsanyargató diétákat és az unalmas ételeket! Ha neked is hiányzik a diétából az édesség, a sütemény, akkor jó helyen jársz!

Segítek neked, hogy finom ételekből állíthasd össze a diétás étrendedet, megmutatom, hogyan lehetsz hosszú távon karcsú és tippeket adok ahhoz, hogy az evésen kívül másban is megtaláld a boldogságot. Olvasd el a cikkeimet, nézd meg a receptjeimet, de előbb ismerj meg jobban, ha pedig kérdésed van, üzenj nekem itt!