Life&Trend

Az élet hangulatos oldala, mely összehoz

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért, vagy azért, hogy barátot, társat találj.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Kereső

Keresett kifejezés:
Barát- és társkereső:
































Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Mit főzzek ma?

Fitnesz gyros sült krumpli helyett padlizsánnal

Fitnesz gyros sült krumpli helyett padlizsánnal Konyha: mediterrán
Fő kategória: szárnyas ételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: nyári
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc

Spaghetti Parma (e Funghi) – azaz sonkás-gombás spagetti

Spaghetti Parma (e Funghi) – azaz sonkás-gombás spagetti Konyha: mediterrán
Fő kategória: tészták
Étkezés: ebéd
Szezon: tavaszi, nyári, őszi, téli, szezonfüggetlen
Alkalom: húsvét
Elkészítési nehézség: könnyű

Csokitorta meggyel és kókuszreszelékkel

Csokitorta meggyel és kókuszreszelékkel Fő kategória: desszertek
Étkezés: tízórai, uzsonna
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: grill party, karácsony, szilveszter, újév, farsang, Valentin-nap, húsvét
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 90 perc

Tejszínes rakott cukkini durum fusilli tésztával

2016.11.11.

Tejszínes rakott cukkini durum fusilli tésztával

Egy finom és egészséges recept tésztarajongóknak.

Hozzávalók (4 adag):

300 g darált sertés lapocka

420 g cukkini

80 g durum fusilli

2 db fokhagyma

60 g póréhagyma

125 g mozzarella light

100 ml főzőtejszín (12 %)

1 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:

1. A cukkinit felszeleteljük és besózzuk. Így levet ereszt, melyet később lecsepegtetünk. A póréhagymát felaprítjuk.

2. A darált húst olívaolajon sóval és borssal megpirítjuk. Félidőben hozzáadjuk a póréhagymát és a fokhagymát is.

3. Sós vízben al dante-re főzzük a tésztát. Ha kész, leszűrjük és félretesszük.

4. Ha a hús lepirult, akkor felöntjük a tejszínnel és átforraljuk az egészet. Beleforgatjuk a kifőzött tésztát.

5. A cukkini szeletek felét egy hőálló tálba tesszük, ráöntjük a tejszínes-tésztás darált húst. A tetejére tesszük a maradék cukkinit és a felszeletelt mozzarellát.

200 C fokos sütőben kb. 30 percig sütjük.

1 adag (200 g) tartalmaz:

kalória: 282

fehérje: 18 g

szénhidrát: 9 g

zsír: 19 g

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

vissza

Hozzászólások