• Vagány Receptek e-book
  • Életmódváltó Csomag - Étrend és Receptek
  • Megjelent könyveim
  • Fitnesz édességek könyv
  • Enni és Fogyni ebook

Inspiráló videón mutatja be a Google, hogy mi volt a legfelkapottabb téma 2019-ben!

2019.12.16.

Inspiráló videón mutatja be a Google, hogy mi volt a legfelkapottabb téma 2019-ben!

Megvan, hogy mire kerestünk rá a legtöbben.

A Google kereső óriás minden évben megmutatja, hogy melyek voltak a legfelkapottabb témák a világban. A 2019-es trend körkép már ki is jött! E szerint 2019-ben a FIFA Női Világkupa, az ICC krikett-világbajnokság, a Trónok Harca, a Dorian hurrikán és a Notre-Dame székesegyház kiégése ragadta meg leginkább a figyelmünket. Ezekben a témákban pedig egy közös szál volt. Erre kerestünk rá a legtöbben a Google adatai szerint:

szuperhősök és szuper erővel rendelkező emberek

Konkrét keresések: Milyen szuperhősök léteznek? Mitől lesz valaki hős? Szuperhősök a való életben

Elgondolkodtató, hogy vajon miért ezt a témát kutattuk a legtöbben. Persze némileg választ adhat a szuperhősös filmek trendje is, de ha még tovább gondolkodunk, akkor az is érdekes kérdés lehet, hogy miért ennyire felkapottak a szuperhősös filmek?

A Google ezzel a gondolattal kezdi inspiráló videóját:

,,A történelem bizonytalan pillanatai során a világ mindig hősöket keres.

2019-ben még többször kerestünk hősöket.”

Nézd meg a teljes videót itt:

Google - Year in Search 2019

Throughout history, when times are challenging, the world goes looking for heroes. And this year, searches for heroes - both superheroes and everyday heroes ...

Talán most van a leginkább szükségünk hősökre? Akár igen, akár nem, az biztos, hogy jó abban hinni, hogy jön valaki, aki megmenti a világot, aki szuper erejét a jóra használja. Én erre gondolok, amikor a szuperhősök növekvő trendjét nézem. Én ebben hiszek, bármilyen gyermetegnek is tűnik. De emellett még abban is hiszek, hogy mindenkiben ott van a szuperhős, aki jobbá teheti a világot. Mindenki rendelkezik szuper erővel. De szerintem jobb, ha ezt nem a Google-n keressük tovább, hanem inkább magunkban.

Te mit gondolsz a 2019-es Google Trend-ről? Te is rákerestél szuperhősökre?

Szerző: Földi Rita

forrás: Googlefotók: Pixabay, Google

vissza

Szerző: Földi Rita

Földi Rita: szakács, táplálkozási tanácsadó, életmódblogger

Fitnesz blogomon bebizonyítom, hogy a diétás ételek is lehetnek ínycsiklandóan finomak. Felejtsd el az önsanyargató diétákat és az unalmas ételeket! Ha neked is hiányzik a diétából az édesség, a sütemény, akkor jó helyen jársz!

Segítek neked, hogy finom ételekből állíthasd össze a diétás étrendedet, megmutatom, hogyan lehetsz hosszú távon karcsú és tippeket adok ahhoz, hogy az evésen kívül másban is megtaláld a boldogságot. Olvasd el a cikkeimet, nézd meg a receptjeimet, de előbb ismerj meg jobban, ha pedig kérdésed van, üzenj nekem itt!