Rita Fitnesz Receptjei

Diétás recepteket készítek cukor és fehér liszt nélkül fogyáshoz, egészséges táplálkozáshoz.

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Így vonzod be a harmóniát

2018.08.26.

Így vonzod be a harmóniát

Kiegyenlítődés

A gyenge vágyik az erősre. Az erős vágyik a gyengére. A nő vonzza a férfit, a férfi vonzza a nőt. A fülledt nyári napok után lehűlés jön. Kemény tél után forró a nyár.

A világban minden a kiegyenlítődésre törekszik. Ahol többlet van, az soha nem jelent jót. Ott felborul az egyensúly. Ugyanígy van a hiánnyal is. Tudja ezt a Feng Shui is, amikor ez alapján rendezi be az otthonokat, tudja az akupunktúra, amikor az energiát a hiányterültekre összpontosítja többlet energia által, és tudod ezt Te is, amikor többet eszel a kelleténél, vagy amikor éhes maradsz.

Alapvető szükségletünk a kiegyenlítődés. A kiegyenlítődéssel harmónia jön létre. A kiegyenlítődés viszont nem állandó.

Folyamatos mozgásban van a többlet és a hiány. Mozognak, de valamilyen furcsa gravitáció szerencsére vonzza őket egymáshoz.

Arra törekszünk, hogy ezek minél többször találkozzanak, és minél többször létrejöjjön a harmónia, életünk lehetőleg minél több területén. Hogy ki, hogyan egyenlítődik ki, az már más kérdés. Hobbi, utazás, sport, pihenés, főzés, társas kapcsolatok…

A kiegyenlítődést abban találjuk meg, ami a leginkább vonz minket, mert ez is kiegyenlítődés; a harmónia vonz minket, mi pedig vonzzuk a harmóniát.


Szerző: Földi Rita

fotó: Pixabay

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!